Mit tegyek 2 gyermekkel, mikor lesz jobb?
Figyelt kérdés
anyosom kitett minket,most pénteken költözök egy üres albérletbe,februártól gyesen leszek.
férjemmel vége,de a vállópert még nem adjul be.
kihez,hová forduljak segitségért?
munkáltatóm csak 3 honap mulva tud visszavenni,és gyes+családiból nem fogok tudni megélni.lányom 5 éves fiam 2 lesz.
mit csináljak?segitsetek!!
sok minden kellene az albiba de nem tudom megvenni.
2010. jan. 18. 14:03
11/15 A kérdező kommentje:
ha én adom be a vállópert nekem kell fizetnem?mennyi most a vállás?
2010. jan. 18. 14:55
12/15 anonim válasza:
Ha te adod be a keresetet, az 12 000 forint, ami soknak tűnik a mostani anyagi helyzetedben, de megéri, hiszen amíg nincs végzés a gyerekelhelyezésről, a férjed megteheti azt, hogy egyáltalán nem fizet.
13/15 anonim válasza:
Szia! Megkérdezhetem, hogy miért tett ki titeket? Esetleg te tettél valamit?
14/15 anonim válasza:
Ha gyesen vagy kérhetsz illetékmentességet, általában megadják.
15/15 A kérdező kommentje:
nem tettem semmi rosszat,sőt,én vágom a vát ,mosok,főzök stb.
csak kicsit felemeltem a hangom mert csajokkal irogatott ahelyett hogy a gyerekekkel foglalkozott volna.
2010. jan. 19. 07:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!