Ha valakinek van egy bűnöző családtagja, akkor miért ítélik el az egész családot?
Figyelt kérdés
Én szerintem ez a világ legigazságtalanabb dolga, mert ha egy családba van egy bűnöző, arról nem tehet a többi családtag. Miért van ennyi ítélet manapság?2014. szept. 6. 13:57
11/15 anonim válasza:
Természetesen nem, de az emberek már csak ilyen ítélkezők, ez ellen csak annyit tehetsz, hogy te nem leszel ilyen és támogatod azt aki ilyen helyzetbe kerül.
12/15 anonim válasza:
Talán nem ilyen hülye tévéműsorokból kellene az információidat szerezni, nem?
Ezek mesék!!! Kitalált, vagy legalábbis jól "felturbózott" történetek, amiknek a lényege a szórakoztatás. Nem a való élet.
13/15 anonim válasza:
A legtobb esetben valoban altalanositas amugy ha vegiggondolod a kis boltok tulajdonasai orulnek ha bemegy valaki. Szerintem attol fugg hogy elitelik a hozzatartozokat hogy milyen buncselekmenyt kovetett el. Nyilvan amit te is irtal a gyerek brutalis megolese mas megitelest valt ki az emberekbol mintha megolsz egy hazadba betoro embert. Persze ez nem azt jelenti hogy a csaladtagok hibasak csak az emberek durva gyilkossagok eseten jobban itelkeznek.
14/15 anonim válasza:
Mert buták vagyunk, mert előbb cselekszünk mint belegondolnánk magunkat a másik ember helyzetébe, mert szeretünk kiközösíteni, mert könnyebb általánosítani mint nyitottnak lenni megismerni adott embert. Azért vagyunk a Földön, hogy mindezeket levetkőzzük. Feladat adott!
15/15 anonim válasza:
Sajnos az én apám alkoholista és ennek tetejébe bűnöző is volt. Pont ezért nem beszélek róla sosem senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!