Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Mit gondoltok az...

Férfiak! Mit gondoltok az ilyen nőkről?

Figyelt kérdés

Akik nem karrieristák, inkább a hagyományos értékrendet keresik, ahol a család és a kapcsolat összetartása a fontosabb.A házimunkában inkább otthon érzi magát, mint a

8 órás állásban.De ez nem azt jelenti hogy buta, mert ettől függetlenül széles érdeklődési köre van.Csinos, de inkább elegáns, mint divatbaba.

Tehát adott ez a lehetőség, a másik az amelyiknek első a munka, van pénze, viszont a család és érzelmek mellékesebbek számára.

Melyik szimpatikusabb?

2014. szept. 5. 19:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
63%
Na, én pont ilyen nő vagyok. Otthon sokkal jobban érzem magam, mint a munkahelyemen. :D A férjem is ilyen, mindketten jobban érezzük magunkat, ha otthon dolgozgatunk akár bent, akár a kertben, mint mikor 8 órában melózunk ő a gyárban, én az irodában. Karrieristák sem vagyunk különösebben. :)
2014. szept. 5. 21:19
 12/21 anonim ***** válasza:
86%

"Otthon sokkal jobban érzem magam, mint a munkahelyemen."

Nem mondod? :O Az emberek 99 %-a ilyen, a többség nem örömében megy el dolgozni. Hanem mert kell a pénz, amiből jól érezheti magát otthon.

2014. szept. 5. 21:23
 13/21 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem teljesen normális, ha valakinek fontosabb a családja, mint mondjuk a munkatársai és jobban érzi magát otthon, mint a munkahelyén. Vagy kellemesebb időtöltésnek érzi, ha a hobbijaival foglalkozik éppen, vagy valami újat tanul, ami érdekli, vagy csak pihenget, olvasgat, mint amikor épp 8 órában gürizik. Nem mindenkinek sikerül úgy hogy a munkája egyben a hobbija is legyen, ráadásul még ezzel együtt csupa olyan emberrel dolgozzon, akik egyben nagyon jó barátai is.

Úgyhogy szerintem semmivel nem rosszabb, vagy értéktelenebb ember, aki nem karrierista, aki jobban szeret a családjával lenni és inkább csak a kenyérkereset miatt dolgozik.

2014. szept. 5. 21:39
 14/21 anonim ***** válasza:
61%

Van két gyerekem, még itthon vagyok gyeden. Egyáltalán nem várom, hogy visszamenjek dolgozni. Munka mellett egy rohanás lesz az élet. Gyerekeket ide oda szállítani, házimunka, megoldani, hogy mindenki mindenhova időben érjen, és még a férjemet se hanyagoljam el. Tudom, hogy sokan csinálják, de én nem akarom minden hétvégén a nagyszülőre bízni a gyerekeket, hogy pihenhessek vagy a férjemmel legyek. Szóval nem lesz egyszerű. Siman megelégednék egy itthoni kb. 4 órás adminisztratív munkával.

Biztos borzasztó, hogy engem ez kielégít, de most így érzem.

Nem akarom, hogy a gyerekeimet csak az iskola, óvoda, akárki nevelje, én szeretném.

Persze dolgozni fogok, mert hozzá szeretnék járulni a családi bevételhez, de úgy gondolom, hogy nagyon nehéz lesz.

2014. szept. 6. 07:38
 15/21 anonim ***** válasza:
88%

Az a baj, hogy itthon nem dívik a 4-6 órás munkakör, ami az anyukáknak pl. megfelelő lenne. Skandinávoknál egy ember helyén két anyuka dolgozik, így a munka el van végezve, és mindenki jól jár.

Gyakorlatilag így mindenki kénytelen a "két végletbe" tagozódni. Mert vagy otthon marad, vagy gürizik napi 10-12 órában. A többség szeretne egy normális egyensúlyt kialakítani, de az képtelenség.

Eztán mindenki megkapja, az "otthonülő ingyenélő" vagy a "karrierista feminista" jelzőt. Eléggé elszomorító. Egyszerűen az ember ebbe fut bele, ha akarja ha nem.

Jó lenne ha mindenki gondolkozna kicsit mielőtt bárkiről ítéletet mond.

2014. szept. 6. 10:16
 16/21 anonim ***** válasza:

Utolsó aki akar kereshet és találhat is 4-6 órás munkát is. Egyetemi menzán 10-14 órára 3 hónapig kerestek dolgozót mert senki nem jelentkezett, miközben egy anyának ez legjobb beosztás és érteni sem kell semmihez hozzá. Végül felvettek egy nyugdíjas nagyit.

Nálunk anyu is 4 órába dolgozott évekig.

2014. szept. 6. 12:46
 17/21 anonim ***** válasza:
91%

Akkora hülyeség, hogy bárki, aki keres az talál bármit, bármennyi időre bármikor. Tényleg gondolkodhatnának az emberek egy kicsit, mielőtt butaságokat beszélnek.

Vannak az országnak olyan részei, ahol maximum úgy talál az ember bármikor munkát akár 4-6 órában, ha felcuccol és elköltözik az ország másik végébe.

2014. szept. 6. 12:55
 18/21 anonim ***** válasza:
58%

16-os

Örülök, hogy nálatok bárki talál munkát, főleg 4-6 órásat.

Ezek szerint itt ahol én élek, Budapesten, itt csak lúzerek az emberek.

Amúgy a konyhásnéni beosztás nagyon vonzó lehet, nettó 30 000-ért. Főleg ha ne adj Isten diplomás az anyuka, fel sem veszik, mert túlképzett és nem igazán futja a diplomás alapbérre a menzán.

Nem tudom hány éves lehetsz, de ha egyáltalán kerestél volna életedben munkát, akkor tudnád, hogy a 4-6 órás munkát valóban lehet találni, PAPÍRON. Ezt azt jelenti, hogy bejelentenek 4 órában, de 8-12-es beosztást kapsz. Ha meg nem tetszik, kirúgnak és vesznek fel mást, ennyi.

De én vagyok a hülye, mert rosszul fogalmaztam...VALÓDI 4-6 órás munkára gondoltam.

2014. szept. 6. 13:10
 19/21 anonim ***** válasza:
18. Ilyennel én is találkoztam, 4 órás munkát ígértek, aztán a tájékoztatón elmondták, hogy 4 óra, amit papíron fizetnek, és a további 3 órát zsebbe! És kérdeztem mi van, ha én csak a 4 órát akarom dolgozni? Áááá, azt nem lehet...
2014. szept. 6. 13:22
 20/21 anonim ***** válasza:
Mivel a menza be is zár biztos, hogy 4órás munka 4 órás munka is. Ja hát olyan, hogy 4 órás munkával 100 ezreket keressen nem is fog találni.
2014. szept. 6. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!