Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az normális hogy a menyasszony...

Az normális hogy a menyasszonyom így reagál hogy 4 hónapja nincs munkám és elakar hagyni? Ez szerintetek normális dolog hogy valaki ennyire tart ki a másik mellett?

Figyelt kérdés
Most már beszélni sem akar velem.A telefont nem veszi fel.Mit csináljak szerintetek?
2014. szept. 4. 16:27
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
45%
Kimaradt: nem hiszem, hogy e téren van olyan, hogy normális. Egyedi helyzet, 2 egyedi emberrel. Ő ilyen, el kell fogadnod. Sokat nem tudsz tenni más módon, mint munkát szerezni...
2014. szept. 4. 16:40
 12/26 anonim ***** válasza:
88%
Most a nyáron voltunk olyan esküvőn, ahol a vőlegény épp munkanélküli volt, 3 hónappal azelőtt rúgták ki. Na és? Megoldották, ő meg nem sokkal esküvő után talált más állást. A feleségében fel sem merült, hogy emiatt elhagyja.
2014. szept. 4. 16:42
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
11 Tudod kinek kéne ilyen ember... A kérdező keressen állást, és egy olyan nőt, aki nem a pénzéért szereti.
2014. szept. 4. 16:43
 14/26 anonim ***** válasza:
69%
Az előző kérdésben még azt írtad, h lenne munka, csak nem fűlik hozzá a fogad. Am ha ilyen nehéz munkát találni felétek, miért nem ragaszkodsz a meglévőhöz? Miért kell folyton kilépned?
2014. szept. 4. 16:51
 15/26 anonim ***** válasza:
39%

Ismerkedtem egyszer egy csajjal, és megkérdezte mit dolgozom. Mondtam neki, hogy 2 éve semmit, itthon vagyok. Azután elérhetetlen volt, nem kereste többet a társaságom.

Ja, azt elfelejtettem neki megmondani, hogy én csak az állampapírjaim kamataiból élek. Ehe-ehe...

2014. szept. 4. 17:06
 16/26 anonim ***** válasza:
87%
Örülj neki,hogy időben kiderült és találhatsz olyant aki a bajban is veled van nem csak az örömben.
2014. szept. 4. 17:09
 17/26 anonim ***** válasza:
74%
#13: Nekem se kéne, való igaz, ez nem derült ki az irományomból... Úgy értettem, a csajt nem tudja megváltoztatni... Nyilván megteheti, hogy nem foglalkozik vele :)
2014. szept. 4. 17:22
 18/26 anonim ***** válasza:
76%
Ezt így nehéz megítélni, mert mi innen nem tudhatjuk, miért nincs munkád. Lehet, hogy tényleg mindent megteszel, csak nincs szerencséd, de az is benne van a pakliban (ezt ő jobban látja, mint mi), hogy semmiféle áldozatot nem akarsz hozni, ha egy munka nem álmaid állása, másnap felmondasz. Márpedig egy ilyen személyiségű emberre tényleg nem lehet családot alapozni. Bármilyen szerelmes lennék beléd, ilyen feltételekkel én sem mennék bele a közös életbe. Egy férfinek (és természetesen nőnek is), áldozatokat kell tudnia és akarnia hozni a családja érdekében. Szóval nagyon szép és fájdalmasan hangzó ez a "nem kellek neki, mert nincs elég pénzem" szólam, sokan harapnak is rá, mint csontra a kutya, csak épp nagyon nem mindegy, valójában milyen személyiség és motiváció van mögötte.
2014. szept. 4. 17:23
 19/26 anonim ***** válasza:
74%

Itt azért elég kevés az infó. Pl. nem tudhatjuk, miért nincs munkád, egyezik-e a jövőképetek.

Csak annyit tudok mondani, hogy ha az én páromnak átmeneti nehézségei lennének ilyen téren, nem is kérdés, hogy kitartanék mellette. Fel sem merülne bennem az ellenkezője. Tehát ha csak arról van szó, hogy pillanatnyilag még nem találtál munkát, akkor nem hinném, hogy erősek az érzelmek a menyasszonyodban irántad, de talán még jobb is, hogy most derült ki és nem később.

2014. szept. 4. 17:27
 20/26 anonim ***** válasza:
83%
Nekem sok hónapon át nem volt munkám friss diplomásként. Teljes csődnek éreztem magam. A párom viszont Velem volt, mellettem volt, a legnehezebb időszakban is. Sokat sírtam, teljesen ki voltam cserélődve. De nem elhagyott, bátorított. Ez az, amiről egy kapcsolat szól.
2014. szept. 4. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!