Ilyen esetben tényleg nem jár gyerektartás? Van értelme perre vinni a dolgot?
A gyerekem apja nős. Az ügyvédje szerint nem kell gyerektartást fizetnie, mert azzal a meglévő gyerekei megélhetését veszélyeztetné, és a bíróság a családban élő gyerekeket védi. Ez igaz?
Emellett a férfi anyagilag támogatott engem, ez felhozható ellenem?
Az apa is megkapja a jussat mert fizetni fog ahogy annak rendje van.
Mi nok viszont lehetnenk egy csoppet okosabbak es elorelatoak hiszen egy gyerek elete es jovoje a tet.
Igen is nem szabad nos foglalt valasban levo pasival csaladot alapitani mert mindenki szenvedni fog de foleg a gyerek.
2014 sok sok jo fog gatlo van igy ez megelozheto de a legjobb addig csak barat statuszban lenni amig mindket fel elete rendezve van.
Amikor megismertem, már külön éltek. Bemutatott a gyerekinek, a szüleinek. Nem egy működő kapcsolatba rondítottam bele.
Amikor kibékültek, akkor úgy voltam vele hogy csak ideiglenes a dolog, sok évet voltak együtt, ott vannak a gyerekek, de mi szeretjük egymást és engem fog választani. Ez utóbbi nagy hiba volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!