Nagyon összevesztem a férjemmel. Eljöttem otthonról. Most mi lesz?
Ma elmentünk az egyik üzletbe bevásárolni a gyerekeknek ruhákat stb.
Én szerettem volna venni egy szép ágytakarót, de a férjem nem engedte mondván van annyi, minek még egy.
Én annyira dühös lettem, hogy otthagytam őket a boltban és most itt vagyok a tesómnál. A férjem idejött, de én letagadtattam magam, nem akarok hazamenni, betelt a pohár.
Viszont a gyerekeim hiányoznak.
Ti mit tennétek? Nem akarok megint vitát.
21 Férj nevelés első pontja:
Kinézel magadnak valamit(természetesen ésszerűen, ami neked tetszik, és megfizethető) megveszed és szépen megmutatod neki, hogy mit vettél: nézd, csak, ugye jól áll?:D most legyen ez ruha, parfüm, bármi ami neked kedves.
Elkezd hápogni, nyugodtan megmondhatod neki, hogy ha sokat pampog, még egyet veszel:D
Ha megint előadja akkor mind addig teszed ezt, mig meg nem tanulja, hogy te ugyan olyan ember vagy mint bárki más, és egy házasságban nem egyetlen ember dönt, és egyik sem uralkodik a másikon.
Ne hagyd már magad:D
25.
Szerinted miből vegyem meg?
Fogod és leveszed a számláról, vagy konyhapénzből a közösből. Egyetlen egy helyről nem: Pénztárca, mert más ember pénztárcájába az engedélye nélkül nem nyúlsz-sőt én még akkor se, inkább viszem az illetőnek a pénztárcát.
A zsarnokság ideje lejárt kedves kérdező.
Ezt ugyan úgy megcsinálhatod ha munkanélküli vagy jelenleg, mert gondolom volt idő mikor kerestél és fillérre letetted a közösbe a pénzed.
Szóval ne keseredj el.
"Férjem kezeli a pénzt mert szerinte én pazarlok."
És tényleg pazarolsz? Filléres gondjaitok vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!