27 év körüli férfiak! Van már gyereketek? Ha nincs, mikor szeretnétek?
Szerintem se ez alapján dönts, hogy sejtesz valamit. Próbáljátok meg együtt, aztán majd alakul. Nem hinném, hogy az első 1-2 évben szóba hozná a dolgot még akkor sem, ha szeretne már gyereket. Ez azért eléggé bizalmi viszony, először alaposan meg kell ismerni egymást, mielőtt ilyesmibe belevágtok.
A férjem most lesz 26 éves és már másfél éves lesz a kisfiunk, mire betölti. De eredetileg ő is úgy képzelte el, hogy 27-28 éves kora körül akar majd gyereket az anyagiak miatt. Aztán másképpen döntöttünk, mert rájöttünk, hogy a lakáshitellel így is és úgy is együtt fog futni a babaprojekt és nincs esély rá, hogy az elkövetkező néhány évben ennél jobban alakul a helyzetünk. Mondjuk mi így sem élünk rosszul. Azzal együtt is, hogy gyed-en vagyok, kb. 300ezer befolyik a családi kasszába. Igaz, hogy ebből még lakáshitelt meg egyéb dolgokat törlesztünk, de még így is elég jól megélünk.
Rajtam múlik, hogy lesz-e ebből tartós kapcsolat, vagy sem.
És nem értem, hogy jön ide a "meddő házasság"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!