27 év körüli férfiak! Van már gyereketek? Ha nincs, mikor szeretnétek?
Jól fizető állása van, de én még tanulok. Tehát 1-2 év mire összeköltöznénk. Még én is szeretnék legalább 3-4 évet dolgozni
Utána esetleg esküvő. De 26-27 éves korom előtt nem szeretnék gyereket.
Szia.
Szerintem emiatt ne szalaszd el a kiszemelt férfit!
Ha összejöttök, akkor szóba hozhatjátok, hogy Neked olyan terveid vannak, hogy 26-27 éves korodig nem szülsz. Ha Ő annyira nagyon szeretne sietni, hogy egyből akarna babát, akkor kiegyezhettek egy kompromisszumban, hogy Te egy kicsit lefaragsz a tervezett időből és akkor Neki se kell annyit várnia. Tehát mondjuk megegyeztek, hogy 24-25 éves korodban jöhet a családalapítás.
De ez még messze van, hiszen még nem is jártok...
Nekem az a véleményem, hogy ha szimpatikusak vagytok egymásnak, úgy érzitek, hogy komolyabbra fordulhat a dolog köztetek, akkor emiatt nem hiszem, hogy el kéne szalasztanod ezt a fiút. Nem olyan könnyű megtalálni az igazit a nagyvilágban...
Egyébként én 23 éves vagyok, a Párom 35 és mindketten szeretnénk már gyereket, csak nem akar jönni.:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!