Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 12 éves vagyok. Nagyon rossz...

12 éves vagyok. Nagyon rossz vagyok. Mit tegyek hogy javuljak meg?

Figyelt kérdés
mindíg a suli útán a mamámnál bunyózok,veszekszek a unokatesóimnál.És magam pedig fálek otthol lenni...Miért??SEGÍTTSSSÉEEKKK!!
2010. jan. 16. 20:11
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Sztem aludj többet, és feküdj le korábban, az agysejtjeid így nem tudnak regenerálódni! ez nagyon jó, h észrevetted, h változnod kellene, látszik h azért meg van a magadhoz való eszed. az én javaslatom az lenne, hogy egy ideig ne menj a mamádhoz. és azt az időt fordítsd arra, hogy leülsz egy picit, zenét hallgatsz, tv-t nézel, és közben gondolkodj azon, hogy mióta tart ez a "bunyózás a nagyinál", és mi ennek az oka, aztán egy idő után megint rendszeressé válhat a mamád látogatása, és akkor talán más lesz a helyzet. ha nem lehet elintézni, hogy ne menj a mamádhoz akkor ugyanazt tanácsolom mint az előző hozzászólók. egyébként idegileg ez hogy hat szegény mamátokra??
2010. jan. 16. 21:44
 12/21 anonim ***** válasza:
38%
sztem te cigó vagy :DDD
2010. jan. 17. 02:20
 13/21 anonim ***** válasza:
ki kezdi a verekedést te vagy ők?
2010. jan. 17. 08:16
 14/21 A kérdező kommentje:
igen az vaok....néha ók néha én
2010. jan. 17. 12:47
 15/21 anonim válasza:
Roma vagy?? előre is bocsi amit most mondani fogok, de a romáknak benne van a természetükben és mentalitásukban h verekednek, és h öntörvényűek. Akárhogy is neveltek, akár jól akár rosszul akkor is. De persze nem lehet erre fogni a dolgot, és ritka eset vagy h észrevetted, hogy változnod kell. Ez jó! Márcsak meg kell valósítani. Egyetértek az előttem szólóval, h egy ideig hanyagolnod kéne a mamádat...
2010. jan. 17. 13:00
 16/21 anonim válasza:
jah és nem vagyok rasszista SZÓ SINCS RÓLA!! csak ez egy tény
2010. jan. 17. 13:01
 17/21 anonim ***** válasza:

Látom, csak a rövid válaszokkal van időd foglalkozni a napi időbeosztásod mellett :)))... Így rövidre fogom:

Imátkozz érte a templomban! Próbáltad már?

Egyik nap 21.19-es

2010. jan. 18. 18:20
 18/21 anonim ***** válasza:
Ja, és melyik felekezet tagja vagy?
2010. jan. 18. 19:57
 19/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is 12 vagyok, sokszor én is egyedül vagyok itthon, mert a szüleim dolgoznak, meg ilyenek. Most éppen egyedül vagyok [anyu dolgozik, apu szülőértekezleten] én azt csinálom ilyenkor ha hazajövök [ha nem akarok egyedül lenni, akkor én is a mamámhoz megyek,vagy barátnőhöz], h mikor bejöttem föcsapom az összes villanyt, a melegítőt [aminek nem tom mia a neve ck h nagy :D], a szobában a tv-t, meg a gépemet, és netezek. De most épp behoztam Tarkikámat [cicámat], aki épp a szobát nézegetik, mászkál az ágyra nagyon édii. Az ajtót nyitvahgytam :D És most a kutyus odaült és vigyáz rám, így én sem félek, míg itt vannak.

Bocs, h kicsit off lett, én ezt csinálom. De ha az uncsitesóid kezdik a verekedést, ne üss vissza, hagyd békén őket, te meg ne kezdd el! :)

2010. jan. 19. 18:23
 20/21 A kérdező kommentje:
koszonom
2010. jan. 19. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!