Surgos! Mit tegyek? Gyors valaszokat kernek szepen!
úúú mert biztos sorban megeröszakolják és gang bang lesz...
istenem az ilyen emberek mi a fenét hisznek magukban?
Kérdező! Nekem világ életembe csak fiu barátaim voltak elvétve 1-2 lány. Rengetegszer volt olyan hogy a szüleim nem voltak itthon és átjöttek 4-5-en és boxoztunk, filmeztünk, pipáztunk dumáltunk. Aztán vagy itt aludtak vagy hazamentek de a legtöbbször itt aludtak. Semmi bajom nem lett. Mellesleg az én szüleim tudtak róla és ők bátoritottak hogy hívjam őket nyugodtan bármikor. Bárhova elmehetek velük mert vigyázunk egymásra, és nem bántanának. Ha bízol bennük akkor abba, hogy egy délutánra, pár órára feljöjjenek pipázni az ég egy adta semmi gáz nincs. Kérdezd meg a barátnődet h neki nem gáz-e, mert nem akarod megbánani (ahogy ittt valaki irta a féltékenykedés dolgot, de elég gyerekesen hangzik).
Ha jóba vagy velük simán írj rájuk, hogy ez és ez van, mit szólnának hozzá? Ennyi.
Hány éves vagy amugy?
De nagyon felek, hogy mi van akkor ha kinevetnek?
Csak igy irjak ra az egyik fiura hogy: "Szia, hol vagytok?:) Nincs kedvetek atjonni? Egyedul vagyok itthon es unatkozom."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!