Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy emiatt ne...

Mit csináljak hogy emiatt ne hadjon el?

Figyelt kérdés
Ma nagyon csunyán összevesztem a szerelmemmel az autóba, nagyon felidegesített és azt mondtam, hogy pusztuljon a autóból, hadjon békén és ott hagytam. Most ő 5 év után emiatt szakítani akar. Mit tegyek? Imádom őt, meghalnék nélküle. Mit mondjak neki hogy megbékéljen a szíve?? SEGITSETEK KÉRLEK!
2010. jan. 16. 17:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
32%
Én is így szoktam beszélni a pasimmal ha ideges vagyok.Sőt piával is öntöttem már le mérgemben. Biztos nem fog ott hagyni, csak most ideges, ha meg ott hagy eddig is ezt akarta csak a megfelelő alkalomra várt.
2010. jan. 16. 18:10
 12/24 anonim ***** válasza:
70%

Utolsó és nem is gondolod hogy szánalmas vagy? Előbb utóbb téged is ott fog hagyni vagy nagyon papucs lehet! Mit képzelsz hogy van jogod megalázni mást akit elvileg szeretsz azért mert neked úri kedved úgy tartja hogy most ideges lesz? És akkor még csodáloznak a nők hogy mennyi szemét pasi van... Hát ilyen "nők" mellett...

Én is lány vagyok de van elég eszem ahhoz hogy ne tegyek ilyet. Nekem van egy úgynevezett önkontrollom.

2010. jan. 16. 18:14
 13/24 anonim ***** válasza:
71%
Ja és röhej még a pasi a szemét mert otthagyja a nőt ha azt úgy beszél vele mint egy utolsó kutyával.. xD Agyam megáll mik vannak! :O
2010. jan. 16. 18:15
 14/24 anonim ***** válasza:
87%

Mérgében sok mindent mond az ember, nem hinném, hogy itt még senki sem volt totál ideges és nem mondott olyanokat, amit azóta már ezerszer megbánt...

Kedves kérdező! Ha ez volt az első eset, akkor csak duzzog, mert megsértődött. Az sem mindegy mivel idegelt fel. Ha első eset volt, biztosan kibékültök,azért egy 5 éves kapcsolatot egy rossz szóért eldobni...nem hinném :) Simán csak kérj bocsánatot, bőven elég.

2010. jan. 16. 18:15
 15/24 anonim ***** válasza:
20%
Nem, én olyan prűd p*csa vagyok hogy sosem öntöttem még le a párom, nem kezelem papucsként, és nem beszélek vele csúnyán ha ideges vagyok...
2010. jan. 16. 18:18
 16/24 anonim ***** válasza:
46%

"hadjon"-----o uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

am ha velem csinalna ezt a parom én is integetnék neki tovafele 2 és fél év után...neharagudj de ez kicsit durva volt... hat mentsd ami menthető mondd meg, hogy ellszált az agyad...nekem ez nem lenne elegendő, de hátha a te párod kicsit megértőbb...

2010. jan. 16. 18:24
 17/24 anonim ***** válasza:
86%

Ha nagy düh, értetlenség, stressz van és még a habitus is adott, akkor simán lehet egy ilyen jellegű vita.

Ne vedd magadra a bántásokat, csak abban az esetben van komoly gond, ha ez már notórius szinten van.

Tanácsom: Kérj szívből elnézést és nyugodtan gondold át valójában mi is hozta ki a vitát, mi az igazi gond!

Ez a kulcsa!

2010. jan. 16. 18:38
 18/24 anonim ***** válasza:
35%
Várj egy-két napot,hogy lenyugodjanak az indulatok, aztán pedig kérj tőle bocsánatot. Biztos tudod,hogy mivel lehet kiengesztelni, hiszen ez már egy 5 éves kapcsolat. Az ilyen hosszú kapcsolatok ilyen dolgokért nem mennek tönkre. Szorítok neked,hogy sikerüljön.
2010. jan. 16. 19:17
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez az utolsó csepp volt a pohárban bár te tudod milyen volt a kapcsolat.
2010. jan. 16. 19:18
 20/24 anonim ***** válasza:
68%
Én meg a mondó vagyok legyen férfi, nő ennyi év kapcsolatban legyen annyi tolerancia, hogy csúnyán nem beszélünk a másikkal. Nálunk 9 éve élünk együtt, de bármennyire is mérgesek vagyunk, nem szállítjuk ki egymást a kocsiból télvíz idején.
2010. jan. 16. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!