Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy emiatt ne...

Mit csináljak hogy emiatt ne hadjon el?

Figyelt kérdés
Ma nagyon csunyán összevesztem a szerelmemmel az autóba, nagyon felidegesített és azt mondtam, hogy pusztuljon a autóból, hadjon békén és ott hagytam. Most ő 5 év után emiatt szakítani akar. Mit tegyek? Imádom őt, meghalnék nélküle. Mit mondjak neki hogy megbékéljen a szíve?? SEGITSETEK KÉRLEK!
2010. jan. 16. 17:34
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
29%
azt csinálsz amit akarsz!!! mi közünk hozzá!!!majd máskor normálisan beszélsz vele!!!
2010. jan. 16. 17:39
 2/24 anonim ***** válasza:
75%
Én a helyébe többé szóba se állnék veled. Ha szeretsz valakit, nem beszélsz így vele, még dühből sem. Lehet ez volt neki az utolsó csepp a pohárban, talán jó ideje hülye libaként viselkedsz..
2010. jan. 16. 17:41
 3/24 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem ígérd meg neki, hogy nem fogod a hagyjon-t hadjon-nak írni legközelebb.
2010. jan. 16. 17:43
 4/24 anonim ***** válasza:
88%

Kedves első! Ha úgy érzed, hogy semmi közöd hozzá, miért olvasod el és válaszolsz rá??

Ki tudja min vesztek össze? Ha ideges az ember sok mindent mond, amit nem gondol komolyan

2010. jan. 16. 17:44
 5/24 anonim ***** válasza:
90%
Előző vagyok, a gyerek megnyomta az entert, bocsi. Szóval: szerintem kérj tőle bocsánatot, ha még ő is szeret elfogadja. Ha mindenképpen szakítani akar, akkor a veszekedés kapóra jött, ő már eldöntötte előtte. Viszont akkor ne alázd meg magad.
2010. jan. 16. 17:47
 6/24 anonim ***** válasza:
85%

Ezt most értsem úgy,hogy kiraktad a kocsiból télen és ott hagytad?

Hát nálam sokat kéne pedáloznod a megbocsátásért!

2010. jan. 16. 17:50
 7/24 anonim ***** válasza:
41%
kedves elsö v.ok. azt ír mindenki amit akar! szerintem!ő tett rosszat most meg itt kérdezősködik mit tegyen,hát szerintem ez nem kérdés!? ő rontotta el a dolgait tegye rendbe maga!Ha tud csúnyán beszélni akkor tudjon szépen is beszéljék meg. most mit írjak!!!
2010. jan. 16. 18:00
 8/24 anonim ***** válasza:
45%
Hülye kis p*csa, majd legközelebb összekaparod a maradék eszed... "Emiatt"... Ccc.. 20 éves kapcsolatba sem kell beleragadni ha valami rossz, teljesen mindegy hány évet bírt ki melletted szegény pasi, nem ettől függ, hogy szemét voltál vele...
2010. jan. 16. 18:01
 9/24 anonim ***** válasza:
87%
Utolsó: ebből nem derül ki, hogy ki írta. Valószínűleg férfi az illető. Nő nem hinném, hogy így beszél: "pusztuljon"
2010. jan. 16. 18:07
 10/24 anonim ***** válasza:
46%
Oké akkor egy barom hisztis helyett, a lényeg ugyanaz.
2010. jan. 16. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!