Nagyon összejött most minden, mit csináljak?
Én egy ideje álláskereső vagyok.Közben nemrég meghalt idős édesanyám, az egyetlen anyagi (és egyéb) segítségem.Van egy felnőtt lányom.Igaz, ő is segít, amiben csak tud.Csak anyagilag nem tud.Nos, a temetés miatt rengeteget járkáltam, ügyintézések már vagy 2 hete nap mint nap.És még nincs minden elintézve, várnak még rám hivatalos elintéznivalók bőven.Közben festik a lakásunkat, napok kellenek, mire rendet rakunk.
Most az a kérdés:Nem tudom, jól tettem-e hogy közben továbbra is adogattam be az önéletrajzokat.Eddig nem nagyon érdekelt senkit, de most lányom segített nekem az önéletrajzírásban és hívnak a munkáltatók ide-oda, tanfolyamra is jelentkeztem.Ez persze nagyon jó, de most megrémültem, mert nem tudom, mit csináljak, úgy felszaporodtak a tennivalók.Mindenki csak arra agitál, hogy dolgozzak.De azon aggódom, hogy ha felvesznek dolgozni és muszáj lesz elkéredzkednem az új munkahelyemről az ügyintézések miatt, akkor rövid úton úgyis kirúgnak.A munkáltatók nem a megértésükről híresek.
Eleinte at hittem, lehet egyszerre csinálni mindent, de most kezdem úgy látni, inkább kéne valami sorrend.Előbb kitakarítani, aztán lerendezni a hivatalos dolgokat, amennyit csak lehet, majd aztán ha teljes a nyugalom, akkor jöhet a munka is és nem kell azon aggódnom, mi lesz...
Lányom sajnos nem nagyon érti meg, azt mondja, kifogásokat keresek, hogy ne dolgozzak, miközben én csupán félek, hogy nem fogom tudni összeegyeztetni a munkát az intézni valóimmal és kirúgnak.
Most is, a temetés elhúzódott bizonyos okokból, nem is tudom, mi lett volna vele, ha van munkahelyem, sehol nem engedték volna meg, hogy kb 2 hétig emiatt távol legyek.
Fogalmam nincs, munka mellett hogy intéztem volna el.
Mit csináljak?Ti mit csinálnátok?
Az átíratással várhatsz. Ha fizeted, nem lesz gond. Érdekes, ha akár áram, víz vagy bármilyen szolgáltatóhoz kell mennem, én meg tudom oldani, hogy munka után menjek. Vannak napok, amikor nyitva vannak este 7-ig, 8-ig.
A munka a legfontosabb. Tisztában kéne lenned azzal, hogy manapság milyen nehéz munkához jutni. Nem idegesítene, ha pont azon az 1-2 héten találnál munkát? Nem éreznéd, hogy elhalasztottál egy lehetőséget? Ne kifogásokat keress. Minden ember képes összeegyeztetni a munkáját a magánéletével, ha normálisan beszélsz a főnökkel, meg fogja érteni.
A10-es leírta a valóságot.
Tényleg úgy tűnik, hogy kifogásokat keresel. Hasonlón én is átmentem, és utólag látom, hogy csak a kifogásokat kerestem.
Lehet, hogy olyan lesz a munkarended, hogy mellette tudsz intézkedni.
Hidd el, más ezeket 2 munkahely mellett is megoldja.
A helyedben mennék minden interjúra és ha felvesznek akkor munkába állnék. Dolgozni kell, mindenkinek, minden élethelyzetben! Másokkal is történnek hasonlók mint veled, másoknak is van olyan életszakasz ahol felszaporodnak a teendőik mégis munka mellett oldják meg. Légy erősebb, szívósabb, el sem hiszed mennyi terhet kibírsz.
Részvétem az anyukád miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!