Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » "Kapuzárási pánik" 27 évesen....

"Kapuzárási pánik" 27 évesen. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Most jutottam el arra a pontra, hogy muszáj kiadnom magamból!

Mielőtt mindenki szörnyülködne a címen, leírom a történetet. Kérlek részletesen olvassátok el, minden mondatot komolyan gondolok!

27 éves vagyok. Még sosem volt komoly kapcsolatom. Lazább kapcsolatom már volt +35 éves nőkkel. De a saját korosztályom egyszerűen lenéz. Jobb esetben is csak lelkitársnak, barátnak vagyok jó, de több sajnos nem lehet.

Ma belegondoltam, hogy pár év múlva 30 leszek. Életem legszebb éveit egyedül töltöttem. És valószínűleg ez így is marad. Ha 7-8 évig visszautasítást kaptam a korosztályomtól, ez a jövőben miért változna?

Legszebb éveimet magányosan töltöttem, szinte szex nélkül. És ez maradandó(?) lelki sebeket okozott.

Legalább a szex részét szeretném pótolni, ezért úgy döntöttem, hogy prostikhoz fogok járni. Nehéz döntés volt, mert nem az a típus vagyok. Viszont teljesen normális libidóm van, ezért nem jó érzés évekig szex nélkül élni. Először is kíváncsi vagyok, milyen lehet a szex egy korombéli lánnyal. És erre nincs más mód.

Persze lehet jönni, hogy milyen sz*ralak vagyok, hogy prostizni járnék, meg hogy ezért nem volt még soha barátnőm, de halkan megjegyzem: még csak most érett meg a fejemben a gondolat. Egészen idáig vártam. És nem 50-60 évesen szeretnék "felébredni", mikor már a vágyaim sem olyanok, mint most, és ki tudja a férfiasságom hogyan fog működni akkor.

Azért ebbe a kategóriába írtam ki a kérdést, mert felnőtt emberek véleményére vagyok kíváncsi, nem tinikére.

2014. aug. 26. 19:32
 71/104 anonim ***** válasza:
100%

én most állást keresek. naponta írom tizesével a jelentkezéseket, mindenféle munkára, jóval egyszerűbbekre is, mint amit el tudok látni. Eddig semmi reakció.

szerinted feladom?

mindenkit rengeteg kudarc ér, a kérdés csak az, hogy képesek vagyunk-e ezredszerre is talpra állni, és újra megpróbálni, vagy mindent személyes sértésnek veszünk.

én spec. nagyon veszélyesnek látom azt, ahogy a nőkről beszélsz, hogy egy ellenséges csapatnak látod a nőket. akárhogy is döntesz a magánéleteddel kapcsolatban, keress segítséget, én azt mondom, mert ezt a dühöt kezelni kell idejében. a saját érdekedben is.

2014. aug. 28. 09:02
 72/104 A kérdező kommentje:

Becsülendő, amit írsz. Vannak ilyen sikertörténetek!

Tudod, azt szokták mondani: számít a győzelem (a MAGUNK FELETT aratott győzelem).

Van egy kéz és láb nélküli ember, akinek van felesége és motivációs tréningeket tart. Mindenre lehet kivételt találni. Viszont a kivétel azért kivétel, mert nem esik meg mindenkivel. Csak néhány emberrel.

Én pl. ismertem anno olyan kerekesszékest (születése óta volt az), aki még 34 évesen is szűz volt. Tehát ő nem kivétel.

Az életemmel egyéb téren elégedett vagyok. Mindent megtettem azért, amit akartam.

De a társkeresés két tényezőn múlik. Én csak az egyik vagyok.

2014. aug. 28. 09:04
 73/104 A kérdező kommentje:

Előző válaszomat a 70esnek írtam.

71: Én is 1 évig kerestem munkát. És én is mindenre jelentkeztem. Erről külön sztorit tudnék írni... mégis találtam munkát.

De a munka megint csak nem társkeresés. Munkára szükség van a megélhetéshez!

Továbbá a Maslow piramis alapján a munka előrébb van, mint a párkapcsolat.

Nem kezelem ellenséges csapatként őket. Ugyanakkor nem is bánok hercegnőkként olyan nőkkel, akik szerint felesleges a földi létem. Ez szerinted baj? Személyiségek vannak, nem pedig nemek, rasszok és osztályok.

2014. aug. 28. 09:15
 74/104 anonim ***** válasza:

A Te személyiséged pedig nagyon érdekes, mivel az értelmi intelligenciád megvan ahhoz, hogy az összes hozzászólást kivédd, hárítsd és mindig másban keresd a hibát. (erre már előttem is felhívták a figyelmet)

Viszont az érzelmi intelligenciád a béka feneke alatt van, ez ismét nem írható mások számlájára, mert én is lehetnék egy érzelmi roncs, mivel én sem vagyok potenciális partnerjelölt a sérülésemmel a nők számára. Mégis volt párkapcsolatom, jelenleg pedig egy négy évvel fiatalabb nő oldalán találtam meg a boldogságot, de erről már írtam Neked.

A lényeg az, hogy először saját magad rakd rendbe, mert így nem vállalod a felelősséget saját magadért, ha állandóan hárítasz. A prostituáltakhoz való járás is egy ilyen "hárítás" lesz majd, de szívből remélem, hogy nem fogod megtenni.

2014. aug. 28. 09:19
 75/104 A kérdező kommentje:

az vajon nem felszínes ítélkezés, hogy az EQ-mat abból szűröd le, hogy miképp dolgozom fel a rossz tapasztalataimat?

ettől miért ne lehetne magas érzelmi intelligenciám?

2014. aug. 28. 09:37
 76/104 anonim ***** válasza:

Mivel nem ismerlek, éppen ezért rá vagyok utalva az eddig leírt hozzászólásaidra, ami számomra ezt a képet mutatja. Ha én, pusztán írás alapján ezt a konzekvenciát vonom le, valószínűsítem, hogy ez személyesen sem lenne másként. Tehát a kiindulópont még mindig a hozzáállásod megváltoztatása, amiben szeretnék Neked segíteni, de Te ezt is támadásnak, felszínes ítélkezésnek vetted.

Itt az egyik probléma, mert ha Te tisztában lennél önmagaddal és magas érzelmi intelligenciával rendelkeznél (oh jajj, ismét felszínes ítéletet alkottam), akkor nem a miértek és a hozzászólásomban elrejtett "felszínes ítéletek" (én úgy írnám, hogy számomra levont konzekvenciák) foglalkoztatnának, hanem meglátnád benne a segítő szándékot, elgondolkodnál rajta és megpróbálnál változtatni.

2014. aug. 28. 09:46
 77/104 anonim ***** válasza:

Kérdező,mint férfi a férfinak most megírom neked az őszinte véleményemet az eddig olvasottnak alapján.Nem mondom hogy ez kőbe vésett szent írás,ez csak ami nekem személy szerint lejött.

- Ha a férfi barátaid azt mondják hogy felső középkategóriás vagy az szinte 100% hogy nem igaz.

- Ha a lány barát helyes pasinak titulál szánalomból teszi.Próbálj ráhajtani és meglátod.

- Átlagos,de jó személyiséggel rendelkező pasiként ha napi 5-10 nőre ráírsz társkeresőn a fele válaszolni fog.(Tapasztalat.)

- Az önsajnálat egy nagyon nagy öngól.Ne az anyuci személyiséget akard a lányokból előhozni.

- Itt is próbálkoztál mégsem jön össze.Hát ez megint olyan mint a társkereső.Ha legalább átlagos vagy,össze kellett volna jönnie.

Végül de nem utolsó sorban: Lehet nincs igazam,lehet tényleg átlagos vagy csak rossz a dumád,ki tudja.

2014. aug. 28. 09:59
 78/104 A kérdező kommentje:

Oké. Szerinted miben kéne változnom?

Mert kevesebb csalódás után még más voltam. Aztán szépen lassan megindulta süllyedés a csalódások által.

Nem beszélek virágnyelven. Egyenesen kimondom, amit gondolok: szerintem ez a változás parasztvakítás.

Egyrészt mert nem meghatározott maga a változás, viszont szépen hangzik.

Tehát miben is kéne változnom? Azért kíváncsi lennék mi lenne, ha rendeznénk egy találkozót az ideírogatókkal, elmennék rá én, meg hoznám egy haveromat. És ki kéne találnotok melyik vagyok én.

Szerintem érnének titeket meglepetések. Mivel nem vagyok sem goromba, sem rosszindulatú. És még nyitott is vagyok.

2014. aug. 28. 10:01
 79/104 A kérdező kommentje:
77: ha meg átlag alatti vagyok: miért baj? hiszen a nőknek nem a külső számít, és mindenkinek adnak esélyt hogy megismerjék :D
2014. aug. 28. 10:03
 80/104 anonim ***** válasza:

Mutathatnál egy képet.

Persze gondolom nem fogsz,de egyre jobban kíváncsi vagyok.

2014. aug. 28. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!