"Kapuzárási pánik" 27 évesen. Mit tehetnék?
Most jutottam el arra a pontra, hogy muszáj kiadnom magamból!
Mielőtt mindenki szörnyülködne a címen, leírom a történetet. Kérlek részletesen olvassátok el, minden mondatot komolyan gondolok!
27 éves vagyok. Még sosem volt komoly kapcsolatom. Lazább kapcsolatom már volt +35 éves nőkkel. De a saját korosztályom egyszerűen lenéz. Jobb esetben is csak lelkitársnak, barátnak vagyok jó, de több sajnos nem lehet.
Ma belegondoltam, hogy pár év múlva 30 leszek. Életem legszebb éveit egyedül töltöttem. És valószínűleg ez így is marad. Ha 7-8 évig visszautasítást kaptam a korosztályomtól, ez a jövőben miért változna?
Legszebb éveimet magányosan töltöttem, szinte szex nélkül. És ez maradandó(?) lelki sebeket okozott.
Legalább a szex részét szeretném pótolni, ezért úgy döntöttem, hogy prostikhoz fogok járni. Nehéz döntés volt, mert nem az a típus vagyok. Viszont teljesen normális libidóm van, ezért nem jó érzés évekig szex nélkül élni. Először is kíváncsi vagyok, milyen lehet a szex egy korombéli lánnyal. És erre nincs más mód.
Persze lehet jönni, hogy milyen sz*ralak vagyok, hogy prostizni járnék, meg hogy ezért nem volt még soha barátnőm, de halkan megjegyzem: még csak most érett meg a fejemben a gondolat. Egészen idáig vártam. És nem 50-60 évesen szeretnék "felébredni", mikor már a vágyaim sem olyanok, mint most, és ki tudja a férfiasságom hogyan fog működni akkor.
Azért ebbe a kategóriába írtam ki a kérdést, mert felnőtt emberek véleményére vagyok kíváncsi, nem tinikére.
"Azért ebbe a kategóriába írtam ki a kérdést, mert felnőtt emberek véleményére vagyok kíváncsi, nem tinikére."
Köszönöm. Én minden tekintetben felnőtt ember vagyok.
Én azt gondolom, hogy egy egészséges 27 éves férfi talál magának nőt, ha akar. Ha azt gondolja, hogy őt mindenki lenézi, akkor inkább az a baj, hogy valójában ő néz le mindnekit - azaz senki sem elég jó neki.
Nem pánikolni kell 27 évesen, hanem ha ilyen komoly párkapcsolati gondjaid vannak, akkor elmenni egy szakemberhez és segítséget kérni. Nem szégyen. Sokkal nagyobb baj lesz abból, ha a mostani mentalitásod fixálódik, személyiségzavarrá szilárdul, mert akkor tényleg egyedül fogsz maradni egy életre.
"Én azt gondolom, hogy egy egészséges 27 éves férfi talál magának nőt, ha akar. Ha azt gondolja, hogy őt mindenki lenézi, akkor inkább az a baj, hogy valójában ő néz le mindnekit - azaz senki sem elég jó neki."
Már javítottam, nem lenéznek, hanem átnéznek rajtam.
Szakember min változtat? Feltételezem pszichológusra gondoltál és nem plasztikai sebészre. Utóbbi tanács hasznosabb lenne, mert akkor legalább vennék a fáradtságot, hogy megismerjenek belülről. Nem csak a külső számítana nekik.
Meg akkor barát zónába se tennének. Tehát nem lehetek szörnyű ember, ha tudok ismerkedni azzal aki vevő rá, és barátnak megtartanak :) csak a vonzódás hiánya miatt több nem lehet.
"Valami miatt mégsem a "jó lányoknál" kopogtatsz, ha mind visszautasított. "
Nem az énképeddel van a problémád?
Reálisan látod magad kívülről?
Olyannak látod magad, amilyennek mások látnak téged?
Mi az oka annak, hogy a nehézbombázókra hajtasz?
A k...ák nem oldják meg a fenti gondjaidat.
"Olyannak látod magad, amilyennek mások látnak téged?"
Én átlagosnak tartom magam. A férfi barátaim szerint is felső kategóriás átlagos pasi vagyok. A lány barátaim szerint, meg helyes pasi. De ezt ugye csak kedvességből mondják...
"Mi az oka annak, hogy a nehézbombázókra hajtasz?"
Igen, az általam leírtak alapján valóban úgy néz ki. De nem így van. Nem bombázókra hajtok. Csak a huszonéves lányok kollektíven bombázónak hiszik magukat. Innen fakad a defekt. 30as nőknek már reálisabb önképük van.
45: köszi!
majd kicsit később, mikor kedvem lesz hozzá. hiszen nem maga miatt a szolgáltatás miatt vágyok rá. hanem kényszerből.
a huszoneves lanypk nem hiszik nagukat kollektiven bombazonak. olyan nincs, h "mindenki". ugyanugy vannak "tipusok", mint a fital ferfiak eseteben, ahogy ezt korabban te is irtad. a sok xsalosas miatt joval realisabban iteled meg a sajat nemedet, mint a noket.
tetelezzuk fel, h realisan latod a helyzeted es minden ugy van, ahogy irtad. ebben az esetbennincs "ferfi" kisugarzasod. egyszeruen nem vagy vonzo szexualisan a nok tobbsege szamara. nem vwszett ugy, mert csak egyet lell talalnod a spkbol, akinek azleszel majd. de ehhez sajnos kell egy ki szere.cse is
Nem lehet, hogy alacsony vagy? Ha nem, akkor lehet benned valami nagyon taszító. Mondjuk az önsajnálat. Azoknak a srácoknak vannak leginkább lány barátaik, akik pátyolgatásra szorulnak, meg lelki támogatásra. A lányok meg szeretnének ilyenkor segíteni, de akin segíteni kell, arra nehéz férfiként nézni.
Kevesebbet lelkizz, és ne barátkozz, hanem hódíts.
Persze, hogy fontos a külső, hisz kívánni kell a másikat, vágyni, hogy megérintsd a másik testét. Ha nem találnak vonzónak egy picit sem, persze hogy nem akarnak megismerni. Ez normális.
Küldesz egy képet magadról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!