"Kapuzárási pánik" 27 évesen. Mit tehetnék?
Most jutottam el arra a pontra, hogy muszáj kiadnom magamból!
Mielőtt mindenki szörnyülködne a címen, leírom a történetet. Kérlek részletesen olvassátok el, minden mondatot komolyan gondolok!
27 éves vagyok. Még sosem volt komoly kapcsolatom. Lazább kapcsolatom már volt +35 éves nőkkel. De a saját korosztályom egyszerűen lenéz. Jobb esetben is csak lelkitársnak, barátnak vagyok jó, de több sajnos nem lehet.
Ma belegondoltam, hogy pár év múlva 30 leszek. Életem legszebb éveit egyedül töltöttem. És valószínűleg ez így is marad. Ha 7-8 évig visszautasítást kaptam a korosztályomtól, ez a jövőben miért változna?
Legszebb éveimet magányosan töltöttem, szinte szex nélkül. És ez maradandó(?) lelki sebeket okozott.
Legalább a szex részét szeretném pótolni, ezért úgy döntöttem, hogy prostikhoz fogok járni. Nehéz döntés volt, mert nem az a típus vagyok. Viszont teljesen normális libidóm van, ezért nem jó érzés évekig szex nélkül élni. Először is kíváncsi vagyok, milyen lehet a szex egy korombéli lánnyal. És erre nincs más mód.
Persze lehet jönni, hogy milyen sz*ralak vagyok, hogy prostizni járnék, meg hogy ezért nem volt még soha barátnőm, de halkan megjegyzem: még csak most érett meg a fejemben a gondolat. Egészen idáig vártam. És nem 50-60 évesen szeretnék "felébredni", mikor már a vágyaim sem olyanok, mint most, és ki tudja a férfiasságom hogyan fog működni akkor.
Azért ebbe a kategóriába írtam ki a kérdést, mert felnőtt emberek véleményére vagyok kíváncsi, nem tinikére.
"De akkor miért nem szórakozóhelyen csípsz fel 1-1 numerát 1 éjszakára?"
mert sehogy sem állnak velem szóba. max. csak barátként.
úgyhogy ha csak nem akarok erőszakoskodni, hogy észrevegyenek, ez nem opció sajnos.
ráadásul kalandhoz még jobb pasinak kéne lennem külsőleg, mint párkapcsolathoz. ezt ti is tudhatnátok...
vagy szimplan arrol van szo, h a +35os noknel megvan annak a varazsa, h egy joval fiatalabb pasivallehetnek :-)
a korosztalyodnal meg nincs helyzeti elonyod ebbol a szempontbol...
Pest megyéből.
Miért voltál rá kíváncsi?
"nagyon sokat változtam az évek során. mond, miben kéne még változnom? (ahhoz hogy ne külső alapján ítéljenek meg, hanem ugyanolyan esélyt adjanak ismerkedésnél, mint egy jópasinak)"
szerintem felejtsd el, hogy ki a jópasi. ahogy írod, hogy ki van dolgozva a tested, mit mondjak, nekem már jópasi vagy.
a "változtass a hozzáállásodon" egyrészt arra vonatkozik, hogy valahogy hárítod a dolgokat. Mindig más a hibás: A nők. a szebb férfiak. a világ. Vagy valami megváltoztathatatlanon aggódsz: a magasságodon. az arcberendezéseden.
Valahogy magadra kell venni a felelősséget, hogy nem a világ ment félre, hanem te nem érted a működését. Nehogy azt hidd, hogy nekem nőként olyan könnyű. de ettől még nem a férfiakat okolom, hanem eljárok pszichológushoz, mert nyilván nálam kell keresni az okokat, nem a teljes férfitársadalomban. pont.
a másik dolog, hogy én is és mások is itt már rámutattak, hogy valahogy a hozzáállásod nem kóser. valami nagyon erősen negatív, ellenséges a nőkkel szemben. Pl. ahogy írtad ezt a wc-s jelenetet. hogy egy (vagy akár tíz) ilyet hallottál, nem azt jelenti, hogy minden egyes nő múltjában van egy ilyen titkolt dolog.
meg valahogy egy-egy esetből torz következtetéseket vonsz le: bejött a kövér nő a bárba, és a barátodat figyelte áhítattal. Miért lenne kötelező pont annak a lánynak pont téged szeretnie. Mert kövér???? Egyszerűen add meg neki a szabadságot, hogy az tetsszen neki, aki. Akkor is, ha szerinted (!!!) nem illenek össze.
na de ebből egy életre szóló tanulságot levonni...
meg abból, hogy a volt munkahelyeden mindenki magasabb volt, hogy leszel te 180 centisen alacsoooonyy,?????
tehát ez már a vicc kategória.
nem kell általánosítani.
nem kell egy, kettő, tíz, száz kudarcból örökérvényű következtetéseket levonni.
és nem minden nő gonosz boszorkány.
és nem csak kevés kivétel van.
na, ennyi.
utolso, szep munka. mar epp mev akartam irni ezt rovidebben (nem kritika,sot. csak mobilon nehezkes szamomra kifejtosen irni)
grat :-D
Még írok, bár már lehet, hogy erre nem fog válasz érkezni, mert már eléggé kifutott a kérdés.
Félreértettetek. Nem egy esetből vonok le végbe menő következtetéseket, hanem sok-sok esetből. Egyet emeltem ki. Vagy írjam le a legutóbbit? 2 napja regisztráltam egy társkeresőre. Küldtem ki leveleket. Nem topmodell csajoknak. Mindegyik megnézett engem, egy választ sem küldtek. Még csak annyit sem, hogy "bocsi, de nem"
Hozzáállásomról: valaminek ezt ki kellett váltania, nem? Méghozzá annak, hogy semmibe vagyok véve a másik nem részéről. Te se mosolyognál azokra mindig, akik szerint csak golyófogónak vagy jó.
Az említett társkeresős dolog verte be nálam a szöget a koporsóba. Persze mindenkinek jogában áll jópasit keresnie. Sok szerencsét kívánok hozzá, mindenkinek :)
Csak aztán ne halljak sok sírást, mert nem jut mindenkinek jópasi. Utána meg jönnek a "nincs egy rendes férfi" szöveggel.
Ha ilyen felszínesek, akkor ez van. Még egyszer sok sikert mindegyiknek!
-vége-
Kedves Férfitársam!
Innen indultam:
Koraszülöttként 1450 grammal és 30 cm-rel jöttem a világra, oxigén hiány miatt izomzsugorodást kaptam, - ami csak 1 éves korban derült ki, az első felállásomkor - ebből adódóan 6 éves koromig lábujjhegyen jártam, a kezem is sérült, de az nem feltűnő. A betegség megállapítása után állandó kezelésre hordtak szüleim a miskolci Szentpéteri kapui kórház Gyermek Egészségügyi Központ Rehabilitációs Osztályára, ahol heti két nap masszázs, jegelés, úszás, torna következett a javulás érdekében, ami sajnos nem következett be. Így 1998. január 6-án Budapestre a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Ortopédiai Klinika Gyermekosztályára kerültem, ahol 1998. január 9-én megműtötték mindkét lábam, egy hónapot töltöttem combig érő gipszben. A gipszlevétel után újra meg tanultam most már a talpamon járni, viszont az egyensúlyérzékemet elvesztettem, így semmilyen kétkerekű járművet nem tudok használni, mert leesek róla.
Ide jutottam:
7 éve gitározok, jelenleg egy zongoraművésszel dolgozok együtt, élsportoló vagyok, 8 hellyel maradtam le a londoni paralimpiáról, háromszoros magyar bajnoki címmel rendelkezem... egy évig versenyszerűen Rubik kockáztam... hátrányos helyzetű gyermekeket táboroztatok minden nyáron... a Mosolygó Kórház Alapítvány gitáros önkéntese vagyok... ezek mellett pedig egyetemista...
Minden csak hozzáállás kérdése...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!