Hogyan béküljek ki a testvéremmel?
2 éve kimentem külföldre dolgozni a kedvesemmel. Anyu közben beteg lett, de nekem soha nem szólt róla egy szót sem. Csak telefonon beszéltünk, de nem mondta, hogy bármi gond is lett volna.
Szóval, anyukám tavaly ősszel meghalt. Az egyik szomszéd értesített a temetés után egy héttel. (Persze úgy, hogy miért nem toltam haza pofám...)
Anyu halála előtt 1 nappal beszéltem vele, mondtam hogy karácsonyra hazajövünk, már nagyon várom hogy találkozzunk. Másnap meghalt.
És a nővéremmel azon vesztünk össze, hogy nem értesített engem. Ami szerintem szemét dolog volt.
Minden hónapban küldtem anyunak pénzt, és felhívtam mindig, hogy jól van-e.
Annyit nem érdemeltem meg, hogy felhívjanak. :(
23L
Valószínüleg arra nem számítottak, hogy nem fog meggyógyulni édesanyád, és nem akartak feleslegesen idegesíteni vele. Biztos nem azért, mert nem szeretnek stb. Másképp szerették volna ezt, csak a számításuk nem jött be sajnos.
Részvétem anyukád miatt.
Szerintem beszéljétek meg, mert a nővéred most már egyben egy kicsit anyukád is lehetne. Nem tudom, van-e más testvéred, apukád. Ha nincs, akkor csak ő maradt neked ilyen közeli rokon.
A szüleink elváltak. De november óta nem volt képes szólni?
Miután meghalt, szólhatott volna hogy a temetésre hazajöjjek.
Ha szólt volna, 2 napon belül itthon lettem volna.
Tudja a számomat, az email címemet. Bárhogy tudott volna értesíteni. Mióta itthon vagyok, azóta sem keresett. Mindig csak én hívtam, persze sosem ért rá, hogy találkozzunk.
Őszintén sajnálom ami történt.
Először is bocsáss meg magadnak, mert nem voltál ott a temetésen (hisz nem is tudtál róla).
Másodszor pedig bocsáss meg a nővérednek. A harag mindig rossz tanácsadó.
Egy kiadós beszélgetés egy kávé, vagy tea mellett csodákra képes. Próbáld csak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!