Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan béküljek ki a testvérem...

Hogyan béküljek ki a testvéremmel?

Figyelt kérdés

2 éve kimentem külföldre dolgozni a kedvesemmel. Anyu közben beteg lett, de nekem soha nem szólt róla egy szót sem. Csak telefonon beszéltünk, de nem mondta, hogy bármi gond is lett volna.

Szóval, anyukám tavaly ősszel meghalt. Az egyik szomszéd értesített a temetés után egy héttel. (Persze úgy, hogy miért nem toltam haza pofám...)

Anyu halála előtt 1 nappal beszéltem vele, mondtam hogy karácsonyra hazajövünk, már nagyon várom hogy találkozzunk. Másnap meghalt.

És a nővéremmel azon vesztünk össze, hogy nem értesített engem. Ami szerintem szemét dolog volt.

Minden hónapban küldtem anyunak pénzt, és felhívtam mindig, hogy jól van-e.

Annyit nem érdemeltem meg, hogy felhívjanak. :(

23L

2010. jan. 16. 13:16
 1/6 anonim ***** válasza:

Valószínüleg arra nem számítottak, hogy nem fog meggyógyulni édesanyád, és nem akartak feleslegesen idegesíteni vele. Biztos nem azért, mert nem szeretnek stb. Másképp szerették volna ezt, csak a számításuk nem jött be sajnos.

Részvétem anyukád miatt.

Szerintem beszéljétek meg, mert a nővéred most már egyben egy kicsit anyukád is lehetne. Nem tudom, van-e más testvéred, apukád. Ha nincs, akkor csak ő maradt neked ilyen közeli rokon.

2010. jan. 16. 13:44
 2/6 A kérdező kommentje:

A szüleink elváltak. De november óta nem volt képes szólni?

Miután meghalt, szólhatott volna hogy a temetésre hazajöjjek.

2010. jan. 16. 13:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Eloszor is oszinte reszvetem. Hat ez nehez helyzet.Rossz lehetett mastol tudni ezt meg, termeszetesen a tesod kellet volna szoljon. Gondolom az lehetett, hogy a tesod szerint te elmentel kulfoldre, mindent ra hagytal, ugy erezte te nem segitettel anyukadnak, mikor beteg volt (ugyertem fizikailag, az mas, hogy penzzel igen). Beszeld meg vele, mondd meg neki, hogy anyud titkolta a betegseget (biztos nem akarta, hogy erte izgulj), mostmar csak ti ketten vagytok egymasnak, ossze kell tartsatok, kell vigyazzatok egymasra. Semmikepp se hagyd,lepj te, ne varj a masikra, mert lehet h o is ezt teszi, mert ha most nem lepsz, nagyon eltavolodok egymastol. Kitartast es meglatod megeri, ha visszakapod a testvered
2010. jan. 16. 13:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Én ezt másként látom. Én belepusztultam volna hogy az édesanyámat már eltemették és én nem lehettem ott a temetésén. Én bizony nem értek egyet a nővérrel, addig el sem temettetem amíg a húgom haza nem repül külföldről. De te tudod, azt tedd amit a szíved diktál.
2010. jan. 16. 14:01
 5/6 A kérdező kommentje:

Ha szólt volna, 2 napon belül itthon lettem volna.

Tudja a számomat, az email címemet. Bárhogy tudott volna értesíteni. Mióta itthon vagyok, azóta sem keresett. Mindig csak én hívtam, persze sosem ért rá, hogy találkozzunk.

2010. jan. 16. 14:07
 6/6 anonim válasza:

Őszintén sajnálom ami történt.

Először is bocsáss meg magadnak, mert nem voltál ott a temetésen (hisz nem is tudtál róla).

Másodszor pedig bocsáss meg a nővérednek. A harag mindig rossz tanácsadó.

Egy kiadós beszélgetés egy kávé, vagy tea mellett csodákra képes. Próbáld csak ki.

2010. jan. 16. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!