Vettetek már aranygyűrűt az anyukátoknak csak úgy?
Csütörtökön volt a névnapom. A barátom azt mondta szerda este, hogy ő nem szeretne virágot meg bonbont venni, helyette elvisz pénteken vagy szombaton moziba. Úgy volt, hogy csütörtökön foglaljuk le a jegyeket. Csütörtök este mondta, hogy Boldog névnapot. Le akartam foglalni a jegyeket, azt mondta hogy mégsem tudunk a hónapban moziba menni. Megijedtem, nem tudtam miért mondja ezt. Kiderült, hogy az anyukája kinézett magának valami szép aranygyűrűt 30 ezerért, és a barátom megvette neki, csak úgy. (Az anyukájának áprilisban lesz a szülinapja, a névnapja meg májusban. Karácsonyra is ékszert kapott).
Kicsit szarul esett. Megkérdeztem tegnap este, hogy mit szólt az anyukája a gyűrűhöz. (Közben anyuék foglaltak 4 jegyet a moziba, hogy elmenjünk arra a filmre amit kinéztem). Azt mondta, szombat este (azaz ma) elviszi vacsorázni (persze pont akkor mikor a moziba lennénk), és akkor adja oda neki a gyűrűt.
Legszívesebben sírtam volna. Mondtam, hogy rendben, akkor elhívom a legjobb barátnőmet, és vele megyünk moziba. A barátom meg kiakadt, hogy miért nem jövőhéten megyünk moziba, amikor ő is ráér. Jól összevesztünk. Próbáltam hívni, nem veszi fel.
Már azt sem tudom elhinni, hogy tényleg szeret. Márciusban leszünk 1 évesek.
18L
Addig oké, hogy vett neki egy gyűrűt, de hogy ezért elviszi vacsorázni, hogy ott adja oda, minek? Kb. olyan mintha megakarná kérni a kezét. Arra meg nincs pénze, hogy 3000ért elvigyen téged moziba?
Szerintem ez a vacsis story sántít egy picikét, legalábbis nekem. LEGYÉL RÉSEN én ezt mondom. Vagy ha találkozol az anyjával valahogy hátulról kérdezz rá a "vacsira". De ne úgy hogy na milyen volt a vacsi, hanem valami jó hátulról jövős szöveget találj ki. Hogyha netalán kamuzik neked hogy a pici fia nehogy lebukjon, akkor is ,lebuktatja magát.
Ez a "nem veszem fel a telefont" amikör hívod, na ez meg olyan szinten gyerekes. Én egyből kiraknám, mert nekem Férfi kell nem egy óvodás. Gondold végig, hogy mndíg a 2. helyen akarsz állni, vagy lépned kell, és olyan párod lesz akinél az 1. leszel! 22/L
Szerintem meg csak egyszerűen nincs pénze és csak azért talál ki mindenfélét. :S Szerintem eléggé egyértelmű abból ítélve,hogy mindig pont akkor jó neki amikor neked és ezért nem jön össze a találkozó.Bevallani nem fogja mert az olyan "ciki".Ha szereted és egyébként jól megvagytok,szerintem agy neki egy kis időt és lehet,hogy késve de megjön az ajándék.Ha pedig nem akkor tényleg bibi van a kapcsolatotokkal.Persze arra nincs mentség,hogy 1 év alatt, nem sikerült össze gyűjtenie a névnapodra annyi pénzt amennyiből,legalább jelképes ajándékot tud venni,de ki tudja...Egyébként a párod már dolgozik?Vagy még tanul?Mert ha tanul akkor azért nehezebb ajándékot venni,mert a szülőktől kell kérni rá.
Szerintem most egy ideig ne hívogasd,had szedje össze a gondolataid,ha tényleg nagyon szereted akkor egy szeretlek-es sms elég lesz,hátha megnyílik. :)
Gondold végig, hogy meddig tudnád tolerálni, hogy csak a második vagy, hogy anyuci kedvét keresi, rád meg megsértődik, ha nem dobod ki a szüleidtől kapott mozijegyet, és még a telefont se veszi fel ha hívod. Ha alkalomra vette a gyűrűt a mamájának akkor miért nem vár az alkalomig az átadással, ha meg csak úgy, akkor miért viszi el még vacsizni is, miközben rád még ideje sincs, nemhogy pénze. Mi lenne késöbb, ha komolyabbra fordulna a kapcsolatotok? Anyu elköhinti magát a fiacskája meg eszét vesztve rohanna hozzá hátrahagyva a családját?
Szerintem menekülj ebből a kapcsolatból amíg nem késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!