Milyen ajándékot adtok anyukátoknak karácsonyra?
Figyelt kérdés
2010. dec. 7. 12:51
1/22 anonim válasza:
Pénzért, vagy pénz nélkül? Hány éves vagy?
2/22 anonim válasza:
mi egy vizforralót,mert hasznos és nagy segitség lessz neki,mivel állandóan a konyhába süt főz.meg készitettem neki olyat,mivel nagyon fájnak a csontjai,10alkalmas masszázst,amit jövő év végéig felhsználhat,és amikor szól megmasszirozom.
3/22 anonim válasza:
Én arckrémet szoktam neki venni, mert szereti a kence-ficéket. Tavaly fülbevaló-nyaklánc szettet rendeltem neki az Av@on katalógusból.
Tényleg, hány éves vagy?
Amikor még sulis voltam, a háztartási fakon varrtam neki kötyényt, meg edényfogó kesztyűt.
4/22 anonim válasza:
Még nem tudom.
Tavaly nyakláncot fűztem neki, az nagyon jól sikerült :)
Sajnos ő a háztartási "csetreszeknek" nem örül egyáltalán, a jó könyveket és az ékszereket szereti, csak ami tényleg jó, az drága :(
7/22 anonim válasza:
Néhán szál üvegvirágot hozzáillő kis vázában. Meg muffin receptkönyvet.
21/N
8/22 anonim válasza:
letöltöm a kedvenc filmsorozatát.
9/22 anonim válasza:
Most egy nyaklánc-fülbevaló-karkötő szettet veszek neki az avonból, mert imádja a bizsukat, a kedvenc parfümjét és arckrémjét ugyan innen.
10/22 anonim válasza:
Én idén eltérek a szokásos kenceficéktől és Helia D ajándékcsomagot,meg valami zene cd-t veszek neki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!