Anyukátoknak mit vesztek karácsonyra?
Figyelt kérdés
Vagy közösen a szülőknek, de külön jobb volna?
Valami olyan ajándék kellene ami a sajátja és hasznos.Gondoltam a 3 unokát fényképészhez vinni és kinagyíttani és bekeretezteni.De még vmi személyes is kellene.
2009. okt. 24. 18:30
1/9 anonim válasza:
valami kis faragott szobor, szép dísztárgyak,
háztartási eszközök, ezeket szoktuk venni neki :)
2/9 anonim válasza:
ha van egy kis kézügyességed csinálhatsz is neki valamit. pl potpurrit is lehet, vagy porcelánfestékkel kifestesz egy étkészletet. Vagy esetleg ti is és a gyerekek is lefestitek magatokat egy nagyobb papírra/vászonra, és az személyesebb, és jó emlék, ha már nagyobbak lesznek a gyerekek
3/9 anonim válasza:
Én tavaly apunak(anyum nincs)Egy naptárat csináltattam,amin minden hónapban egy családtag fényképe volt a díszítés.Kicsordult egy kis könny:)És ezt egész évben nézhette.
4/9 anonim válasza:
Én veszek neki egy rózsaszín bólogatós kutyát a kocsiba.
5/9 anonim válasza:
Én virágot veszek neki meg mécsest mert már nem él. :-(
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2009. okt. 25. 18:35
8/9 anonim válasza:
Mi a párommal digitális képkeretet veszünk anyukámnak.Ebbe annyi/olyan képet tölt fel rá amilyet csak szeretne,akár rólunk v. az unokájáról vagy tájakról v. bármiről...
9/9 anonim válasza:
Mi mosogatógépet veszünk közösen a "gyerekek"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!