Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vettetek már aranygyűrűt az...

Vettetek már aranygyűrűt az anyukátoknak csak úgy?

Figyelt kérdés

Csütörtökön volt a névnapom. A barátom azt mondta szerda este, hogy ő nem szeretne virágot meg bonbont venni, helyette elvisz pénteken vagy szombaton moziba. Úgy volt, hogy csütörtökön foglaljuk le a jegyeket. Csütörtök este mondta, hogy Boldog névnapot. Le akartam foglalni a jegyeket, azt mondta hogy mégsem tudunk a hónapban moziba menni. Megijedtem, nem tudtam miért mondja ezt. Kiderült, hogy az anyukája kinézett magának valami szép aranygyűrűt 30 ezerért, és a barátom megvette neki, csak úgy. (Az anyukájának áprilisban lesz a szülinapja, a névnapja meg májusban. Karácsonyra is ékszert kapott).

Kicsit szarul esett. Megkérdeztem tegnap este, hogy mit szólt az anyukája a gyűrűhöz. (Közben anyuék foglaltak 4 jegyet a moziba, hogy elmenjünk arra a filmre amit kinéztem). Azt mondta, szombat este (azaz ma) elviszi vacsorázni (persze pont akkor mikor a moziba lennénk), és akkor adja oda neki a gyűrűt.

Legszívesebben sírtam volna. Mondtam, hogy rendben, akkor elhívom a legjobb barátnőmet, és vele megyünk moziba. A barátom meg kiakadt, hogy miért nem jövőhéten megyünk moziba, amikor ő is ráér. Jól összevesztünk. Próbáltam hívni, nem veszi fel.

Már azt sem tudom elhinni, hogy tényleg szeret. Márciusban leszünk 1 évesek.

18L

2010. jan. 16. 10:59
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
81%
Mi a férjemmel aranyfülbevalót vettünk az édesanyámnak születésnapjára.
2010. jan. 16. 11:08
 2/20 anonim ***** válasza:
95%

Lehet hogy van neki valakije!

Nem akarlak elkeseriteni de kitudja

2010. jan. 16. 11:09
 3/20 anonim ***** válasza:
96%

mese...

Csak nem értem miért ilyen ócska sztorit talált ki.

Vagy ha igaz, akkor anyuci kicsi fia lehet. Te csak a második lehetsz mindig. Anyuci lesz az első.

2010. jan. 16. 11:09
 4/20 A kérdező kommentje:
Az anyja mindig is ékszer-mániás volt. És láttam a gyűrűt. Hétfőn vagy kedden biztosan eldicsekszik majd vele.
2010. jan. 16. 11:10
 5/20 anonim ***** válasza:
95%

bár lány vagyok,de vettem már anyámnak,mert elhagyta az egyik gyürüjét,és én vettem neki egy hasonlot,had örüljön...

de a sztori amit leirtál...hát nekem sántit kicsit...párom nagyon anyás,de ha már az anyjával megy vhova,akkor hiv engem is,néznék is nagyot,ha közölné,hogy az anyjával megy kettesben vacsizni..bár az anyja is nézne nagyot:D

ismered az anyukáját?

2010. jan. 16. 11:10
 6/20 A kérdező kommentje:
Persze, ismerem. A barátom apukája meghalt, de akkor is cikinek tartom, hogy egy 50 éves nő egy 23 éves fiúval kettesben vacsorázni megy.
2010. jan. 16. 11:13
 7/20 anonim ***** válasza:
86%

gondolom egyszem gyerek,akihez ragaszkodik az anyja,vagy kedvenc gyerek...

fog még fájni a fejed ilyenektől,ezt garantálom

2010. jan. 16. 11:19
 8/20 anonim ***** válasza:
94%
Elég fura ez a story. Mondgyuk minden nő ékszermániás, ha lenne pénzem én is ékszereket vennék anyumnak.
2010. jan. 16. 11:20
 9/20 A kérdező kommentje:

Nem egyszer gyerek.

Az ok, hogy az anyjának ékszert vesz, de nekem egy szelet csokit se?! Mindegy, nem is érdekel.

2010. jan. 16. 11:22
 10/20 anonim ***** válasza:
94%

akkor is anyuci kisfia...

szokj hozzá,vagy keress mást,100ból 1 ilyen pasi változik meg

2010. jan. 16. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!