Vettetek már aranygyűrűt az anyukátoknak csak úgy?
Csütörtökön volt a névnapom. A barátom azt mondta szerda este, hogy ő nem szeretne virágot meg bonbont venni, helyette elvisz pénteken vagy szombaton moziba. Úgy volt, hogy csütörtökön foglaljuk le a jegyeket. Csütörtök este mondta, hogy Boldog névnapot. Le akartam foglalni a jegyeket, azt mondta hogy mégsem tudunk a hónapban moziba menni. Megijedtem, nem tudtam miért mondja ezt. Kiderült, hogy az anyukája kinézett magának valami szép aranygyűrűt 30 ezerért, és a barátom megvette neki, csak úgy. (Az anyukájának áprilisban lesz a szülinapja, a névnapja meg májusban. Karácsonyra is ékszert kapott).
Kicsit szarul esett. Megkérdeztem tegnap este, hogy mit szólt az anyukája a gyűrűhöz. (Közben anyuék foglaltak 4 jegyet a moziba, hogy elmenjünk arra a filmre amit kinéztem). Azt mondta, szombat este (azaz ma) elviszi vacsorázni (persze pont akkor mikor a moziba lennénk), és akkor adja oda neki a gyűrűt.
Legszívesebben sírtam volna. Mondtam, hogy rendben, akkor elhívom a legjobb barátnőmet, és vele megyünk moziba. A barátom meg kiakadt, hogy miért nem jövőhéten megyünk moziba, amikor ő is ráér. Jól összevesztünk. Próbáltam hívni, nem veszi fel.
Már azt sem tudom elhinni, hogy tényleg szeret. Márciusban leszünk 1 évesek.
18L
Lehet hogy van neki valakije!
Nem akarlak elkeseriteni de kitudja
mese...
Csak nem értem miért ilyen ócska sztorit talált ki.
Vagy ha igaz, akkor anyuci kicsi fia lehet. Te csak a második lehetsz mindig. Anyuci lesz az első.
bár lány vagyok,de vettem már anyámnak,mert elhagyta az egyik gyürüjét,és én vettem neki egy hasonlot,had örüljön...
de a sztori amit leirtál...hát nekem sántit kicsit...párom nagyon anyás,de ha már az anyjával megy vhova,akkor hiv engem is,néznék is nagyot,ha közölné,hogy az anyjával megy kettesben vacsizni..bár az anyja is nézne nagyot:D
ismered az anyukáját?
gondolom egyszem gyerek,akihez ragaszkodik az anyja,vagy kedvenc gyerek...
fog még fájni a fejed ilyenektől,ezt garantálom
Nem egyszer gyerek.
Az ok, hogy az anyjának ékszert vesz, de nekem egy szelet csokit se?! Mindegy, nem is érdekel.
akkor is anyuci kisfia...
szokj hozzá,vagy keress mást,100ból 1 ilyen pasi változik meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!