Mit tegyek ellene? Mondjuk ha meglátok egy kis babát vagy pici gyerekeket vagy akár a saját uncsimat ha egy kicsit csunyácska akkor már nem vagyok annyira odáig mintha szép lenne!
Amikor a bàtyàmnak megszületett az első kisfia, azt mondta, hogy ennèl rondàbb gyereket Ő mèg soha nem làtott, csalódott volt, mert Ő is ès a felesège is kifejezetten szèpek, ès hàt biztosra vette, hogy szèp babàjuk lesz. Mindazonàltal imàdta a gyereket, akàrmilyen csùnya volt is, mi csalàdtagok meg dicsèrtük, hogy aranyos ;)
Aztàn egyèves koràban màr lèpten-nyomon odamentek idegenek is, hogy jaaaaj, de gyönyörű kisfiù ez, ès tènyleg-hihetetlen vàltozàson ment keresztül. De ùjszülött koràban mèg a sajàt apja sem làtta szèpnek...
Kedves Kérdező!
Én is agyaltm egy darabig ezen a dolgon, amin most te, mert nekem sem tetszik mindegyik baba. vannak kis véznák, fura pofival, nekem ezek nem tetszenek, egy baba legyen szép pufika, kerek arcú stb... én is arra gondoltam, hogy mi lesz, ha az én gyerekem is "csúnyácska" lesz, aztán rájöttem és eszembe jutott anyukám mit mondott mindig: " ha majd neked is lesz gyereked, te is őt (őket) fogod a legszebbnek látni a világon!" ezt akkor mondta mindig, amikor panaszkodtam, hogy hogy nézek ki és ő meg mondta, hogy ez nem igaz, mert igenis szép vagyok! szóval, ha neked is lesz gyereked, biztosan a legszebb lesz a számodra az ő kis hibáival együtt! mert szereted őt és belőled van!
A kis újszülöttek elég csúnyák szoktak lenni, de az én fiam azonnal gyönyörű volt, de tényleg.
A másik meg az, hogy ilyen szépség orientált a világ, mert a TV-ben, plakátokon képes folyóiratokban, stb, mindig ott vannak a gyönyörű babák,(meg nők, meg férfiak), mindenki álomszép, emiatt ez lett a mérce. Egy normális emberiségben, mondjuk egy fertőzetlen, civilizálatlan közösségben mindenki szép; még ha mi csúnyának tartjuk is őket, ők csak csodálkoznak, milehet az, ami nem tetszik ezeknek az európaiaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!