Nektek tetszik az Eszter név?
Figyelt kérdés
Milyen lány jut róla eszetekbe?:) (külsőre és belsőre is)2014. aug. 24. 22:01
71/77 anonim válasza:
Én is Eszter vagyok ,alapból tetszik a név, de a becézett alakja nem ....
72/77 anonim válasza:
Ezek szerint én az átlagosnál több Esztert ismerek, szőkét is barnat is, mindegyik aranyos,de szerintem nagyon átlagos egy név, és nagyon unalmas, semmi nincs benne... Bocsi Eszterek :(
73/77 anonim válasza:
Nekem az egyik legszebb magyar női nèv.
74/77 anonim válasza:
Nem tetszik, vénasszonyos. Egy szemüveges, barna hajú, konzervatívan öltözködő, komoly, vallásos lányt képzelek el Eszternek, ha fiatalról van szó.
75/77 anonim válasza:
Ja, és hangzásra különösen nem fekszik, béna a dupla e betű.
76/77 anonim válasza:
Csodálatos, hogy milyen rengeteget elmond az emberekről a nevük! Ha valakit Eszternek hívnak, rögtön tudhatod például, hogy közepesen magas, szőke, zöldes szemű lányról van szó, arcra nem nagyon csinos, de viszonylag jó alakú, esetleg a melle lehetne kicsit nagyobb. Ennél viszont nagyobb baj, hogy a bal arcán egy csúnya barna anyajegy van, és a füle formátlan. Intelligenciája az átlagnál kicsit rosszabb, különösen gyenge volt magyarból és matekból, de jó érzéke van a lakberendezéshez, angolul alapfokon tud, szereti a gyrost és a zöldborsófőzeléket. Kedvenc filmje az Alkonyat, kedvenc színésze Richard Terry. Szeret tollaslabdázni, és vezetés közben utálja a bicikliseket.
77/77 anonim válasza:
Bátyám lányát Eszternek hívják, most lesz 9 éves, csinos, szép, értelmes és nagyon kedves, jólelkű kislány. Fehér bőre és sötétbarna haja van, olyasmi, mint Hófehérke. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!