Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek tetszik az Eszter név?

Nektek tetszik az Eszter név?

Figyelt kérdés
Milyen lány jut róla eszetekbe?:) (külsőre és belsőre is)

2014. aug. 24. 22:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 anonim ***** válasza:
90%

nekem viszonylag sok Eszter nevű ismerősöm van (lehet, hogy vonzom őket). közös jellemzőjük, hogy mind nagyon okos, tanult nő, ennek ellenére nagyon családcentrikus....külsőre nem tudnék közös vonást, bár mindegyik (akiket én ismerek) vékony, sportos csajszi.....visszafogott, csendes lányok, de határozott véleménnyel.

bár nem volt kérdés: nekem nagyon tetszik a név, az egyik lányomat is így hívják....ő kék szemű, szőke copffos szépség. rá is jellemző a visszahúzódás, simán elül magában szöszmötölve valamivel....a többit majd meglátjuk. (az óvónő szerint okos kislány, nemcsak szép)....)mind a 4 gyerekemnek bibliai neve van, pedig nem vagyunk zsidók.....egyszerűen mert szerintem ezek a leginkább nemzetközi nevek (sose tudni hová sodorja az élet őket) és a leg"időtállóbbak")

2014. szept. 19. 11:30
 42/77 anonim ***** válasza:
82%
Az anyukám neve Eszter, úgyhogy nekem ő jut eszembe erről a névről. :)
2014. szept. 19. 14:39
 43/77 anonim ***** válasza:
85%
Az egyik legszebb női név. Persze sok függ a családnévtől. A fő, hogy dallamos és megragadó legyen.
2014. szept. 19. 15:35
 44/77 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon szép név, unokatesóm is így hívják.💗 Letisztult, nőies név.👌
2014. szept. 19. 20:55
 45/77 anonim ***** válasza:
14%
Nem rossz, de nem is jó. Nekem közömbös. Sose adnám a lányomnak, de attól másnak tetszhet. Mindenkinek az jut eszébe, amilyen Eszter ismerőse van. Szerintem ez nem mérvadó.
2014. szept. 26. 13:59
 46/77 anonim ***** válasza:
83%
A környezetemben nincs,de gyönyörű névnek tartom. Igazi nőies név.
2014. okt. 4. 20:13
 47/77 anonim ***** válasza:
23%
Sosem tetszett, szerintem ronda.
2014. okt. 4. 21:25
 48/77 anonim ***** válasza:
82%
nekem tetszik a név 3 barátnőm is úgy hívják xD
2014. okt. 4. 21:55
 49/77 anonim ***** válasza:
90%

Háromszor próbáltam elsütni ezt a nevet, de három fiam született. Tetszik a név.

Az első gyerek születése előtt nem ismertem Esztert, azóta jó barátom lett három is. (Biztos így kárpótol a sors...:) Mindegyik határozott, céltudatos, elérem, amit akarok típusú.

2014. okt. 12. 10:20
 50/77 anonim ***** válasza:
67%
kedves név.Bibliai név.
2014. okt. 12. 10:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!