Sógornőm Eszter. Egy nagyon intelligens, határozott, de kedves, vidám nő. Szóval nekem ő jut eszembe a névről.
Barna, közepes testalkattal, visszafogott eleganciával.
2014. aug. 24. 22:59
22/77 anonim válasza:
Szõke, kék szemū csinos lányt. Aki valamiben sikeres. Két ismerõsöm is van ezzel a névvel.Õk ilyenek. Eddig nem is tudtam, hogy sokan nem szeretlek ezt a nevet.
2014. aug. 25. 05:22
23/77 anonim válasza:
szeretlek helyett szeretik :)
2014. aug. 25. 05:23
24/77 anonim válasza:
Nem, engem kifejezetten taszít, nincs különösebb oka, de nagyon nem tetszik, ahogy a Zsanett sem
Kenyeskedő bunkó csaj jut eszembe róla,
Pedig ismerek teljesen rendes Esztert...
2014. aug. 25. 06:22
25/77 anonim válasza:
Én már megszoktam, hogy így hívnak, mert szerintem nem illik rám. Nagyon kevesen hívnak így. Viszont, amit az első válaszoló írt, azért egyszer egy h.lyegyerek olyat kapott az emberemtől, hogy átrepült egy konyhát :).
Amit szeretek a nevemben, hogy nem -ina, -etta, nekem ezek a nagyon irritálóak. Meg ezek az új "különleges" (=idétlen) nevek.
2014. aug. 25. 08:11
26/77 anonim válasza:
Szerintem gyönyörű női név.
2014. aug. 25. 09:13
27/77 anonim válasza:
Látom ezalatt a kérdés alatt is megjelentek azok, akik csak azért pontozzák le a másikat, mert nem tetszik nekik a véleménye. Ennél nagyobb örömöt nem is kívánok nekik a szánalmas kis életükben!
2014. aug. 25. 10:31
28/77 anonim válasza:
Én átlagos névnek gondolom. Nekem van Eszter ismerősöm, ő magas, barna hosszú hajú, kék szemű lány, aki nagyon okos. Csendes, visszafogott természet, magának való. Ilyen lányok jutnak eszembe a névről is. :)
2014. aug. 25. 11:48
29/77 anonim válasza:
Nagymamám neve, aki már nincs közöttünk sajnos.
Szóval szép emlékek fűznek ehhez a névhez, szeretem.
2014. aug. 26. 15:35
30/77 anonim válasza:
Az Eszter név tetszik, de a becézett formái már nem. Eszti, Esztike nekem nem jön be.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!