Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék, Ha kiderült az...

Mit tehetnék, Ha kiderült az unokatesomról, hogy prostituállt?! Böw lenn

Figyelt kérdés
Van 2 gyereke és minden nap ezt csinálja ! Ahogy tudom (2500 ft / menet) Nem feküdtem le vele csak halottam (elmebajósak kedvéért mondom) feljelentést tegyek vagy gyámügy ?
2010. jan. 15. 22:39
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
16%

Igenis jelentsd be a gyámügynél! Milyen emberek lesznek a gyerekeiből, ha azt tanulják az anyjuktól, hogy ez egy megélhetési forma...?

És nagyon nem értek egyet azokkal, akik olyanokat írnak, hogy sajnálják, hogy olyan rossz helyzetbe került, hogy ezt a lehetőséget kellett választania...

Miért kell ezt egyáltalán lehetőségként kezelni?????

Ha az utcára kerülnék családostól és semmink nem lenne, akkor sem jutna eszembe, hogy ilyenre vetemedjek!!!

Ezzel az erővel tekinthetjük pénzkereseti lehetőségnek a bankrablást, a gazdag emberek gyilkolászását és kirablását, a drogárulást stb... Mert, hát, szegényke erre szorult... Még dicsérjük is meg, nem? Hogy ő milyen bátor! Foooj! A gyomrom felfordul!!!

Ha nincs munkalehetőség (mert elhiszem, hogy nincs!!!), akkor inkább fogja a gyerekeit és menjen anyaotthonba, vagy családsegítőhöz vagy a Fókuszba vagy tudja a franc, hogy hova, de ne k.rválkodjon!!!!!!

2010. jan. 15. 23:29
 22/28 anonim ***** válasza:
90%
Nem lesz jobb a gyerekeinek,ha intézetbe viszik őket,sőt...
2010. jan. 15. 23:30
 23/28 anonim ***** válasza:
89%
Az éhség nagy úr, és ha a gyerekeidről lenne szó te hova mennél kéregetni egy szelet kenyérért. Igenis ez a rendszer tehet róla, hogy nagyon sok család elszegényedett, szószerint elk-----ult.Anyaotthon, stb. oda sem juthat be egyik napról a másikra senki. A hallásod lehet nem jó kedves kommentelő. A szószátyár pletykálkodásra én soha nem adtam, csak ha saját magam láttam az esetet akkor hittem el.
2010. jan. 16. 00:25
 24/28 anonim ***** válasza:
29%
Csak 2500Ft?! Cím, telefonszám? :D
2010. jan. 16. 00:32
 25/28 anonim ***** válasza:
72%

A gyámügy sokkal rosszabb.

Kinek érzed magad, hogy elszakítsd az anyát a gyerekeitől mégis?

Kinek érzed magad, hogy tönkretedd mások életét?

Foglalkozzál már a saját dolgoddal légyszives, vagy állj ki az utcára és jelentsd fel a szabálytalanul parkolókat, ha ez a mániád!

Ekkora idiótát!

2010. jan. 16. 00:43
 26/28 anonim ***** válasza:
84%

Soha ne mondd, hogy "soha"

és a bankrabláshoz, meg a betörőkhöz sem tudnám hasonlitani. Ezzel nem okoz kárt másnak. Ő igy tud megélni, ezt választotta. Azt árulja ami az övé.

És van az az összeg, amiért bárki kapható.

de 2500 ért, ne fecsérelje el magát.

2010. jan. 19. 11:21
 27/28 anonim ***** válasza:
23%
Jó szar lehet az ágyban, ha olyan olcsón vállalja, az útszéli prostik a 4es mentén jóval drágábbak.
2010. febr. 26. 21:07
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem a Te a dolgod! Csak akkor tegyél lépéseket, ha a gyerekek veszélyeztetve vannak (gondolok itt arra, ha az orruk előtt csinálja). És kérlek ne itélkezz mások felett!!!
2010. febr. 27. 08:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!