Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan balhézik velem az...

Jogosan balhézik velem az élettársam, mert a volt feleségemmel tartom a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Hetente egyszer felhívom. Ez akkora baj? Még összekötnek anyagi dolgok is. De a mostani párom idegrohamot kap, hga beszélek az exemmel.
2010. jan. 15. 21:00
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Miért olyan különlegesen veszélyes az ex? Végül is oka volt a szakításnak.
2010. jan. 16. 00:23
 32/32 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem a mostani párod hisztis és féltékenykedő.

Azt a lakást el kell adni, heti 1 a minimum az ezzel kapcsolatos konzultációra.

Én nő vagyok, és fiatal is a 25 évemmel, de ilyenből nem csinálnék balhét. Azon már lehet, hogy jobban kiakadnék, ha a párom nem törődne a közös ingatlan eladásával, és aztán egy fillért se kapna abból, amiben neki is sok pénze van. Azt gondolnám róla, hogy tutyimutyi balek papucs, nekem meg ilyen pasi nem kellene, mert az ilyeneket rángatják bele a balhékba bűnbaknak, meg verik át vásárláskor legkönnyebben, ez meg manapság luxus.

2010. jan. 16. 10:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!