Jogosan balhézik velem az élettársam, mert a volt feleségemmel tartom a kapcsolatot?
Kérdező, nyugi, nem bántásból lett megkérdezve, mik azok az anyagi dolgok, mert egyáltalán nem mindegy, hogy származhat-e károd vagy nem, ha hagyod a fenébe (mint ha nem is érdekelne).
Nos, az ingatlan egy eléggé jelentős dolog, amit főleg most, elég nehézkes eladni, én vennék pl. hitelre, de hiába akarnák nekem eladni, amit kinéztem, és hiába tudnám fizetni a részleteket, ha nem kaphatom meg a hitelt, mert pl. nincs adóstársam vagy nem vagyok még legalább fél éve a jelenlegi munkahelyemen... stb. Szóval nehéz ügy vevőként is, meg eladóként is, ha meg nem foglalkozol az üggyel, akkor azt meg úgy is lehetne venni, hogy nem is érdekel, és bár nem ismerem az ex nejedet, de ha olyan, aki ezzel visszaélne, neked az plusz időráfordítás és költség lenne kiharcolni, hogy láss is valamit belőle...
Nem tudom, akik itt dobálják rád a vádakat, próbáltak-e már a válság kellős közepén válás után az ex-párral közös tulajdonú ingatlant eladni... Akkor is nehéz, ha nem válás miatt kell eladni.
Köszi!
21.44 Persze, hogy értem.
21.48 Igazad van.
Kedves 22.30-as!
Ami a kérdésem és a válaszod között van, azt nem szokás elolvasni?
Engem csak abban az esetben zavarna, ha titokban beszélnél vele és "érzelmekről". Egyébként szerintem nem probléma, ha jó viszony van az exekkel. Mondjuk nagyban függ attól is, hogy miért lett vége. Ha kölcsönös elhidegülés miatt, akkor én nem félnék hogy vissza akar hódítani.
nekem is van olyan exbarátom, másfél éves kapcsolat volt, akivel hetente akár többször is beszélünk, vagy akár találkozunk is. Van már élettársa. Semmi nincs köztünk, olyan mintha a bátyám lenne. de a barátnője nem veszi rossz néven, és én ennek nagyon örülök, hiszen nem is lenne mit zokon vennie. Mikor mi együtt voltunk, akkor is volt, hogy régi barántőjét felhívta előttem telefonon. És nem zavart, mert csak a barátságot ápolta.
lehet hogy a mostani párod nem érzi annyira biztosnak a ti kapcsolatotokat, és ezért zavarja. Ha nem titokban hívod fel az exet, hanem előtte, és több utalást is teszel a jelenlegi barátnődre, akkor lehet hogy nem fogja zokon venni. Mondjuk megemlíted a telefonba, hogy és képzeld el, holnap elmegyünk Katival (vagy ahogy hívják) ide és ide kirándulni...
21:48 vagyok! Köszi! :)
Ami még eszembe jutott, hogy azért az sem mindegy, hogy előtte bonyolítod le a beszélgetéseket vagy mondjuk úgy, hogy ne hallja. Mert ha utóbbi, akkor van némi oka a balhéra, hiszen nem tudhatja mit beszéltek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!