Jogosan balhézik velem az élettársam, mert a volt feleségemmel tartom a kapcsolatot?
Én is ki lennék akadva, szóval jogosnak tartom.
Sose értettem az ilyet ha valaki vállásra(szakításra) szánja el magát és talál egy új párt, akkor minek tart rendszeres kapcsolatot az exel.
Ha a feleségem próbálna csinálni ilyet akkor nem engedném.
Max ünnepekkor egy érdeklődő 5 perc, de semmi rendszeres heti hívás.
én is ki lennék akadva ha rendszeresen hívogatná a férjem az exét
ha valami létfontosságút meg kell beszélni és felhívja, oké, de hogy hetente egyszer.. pf
Hát...
Nem tudom, ha csak volt párod, akkor miért van szükség arra, hogy heti szinten kommunikáljatok, főleg, hogy egy másik nővel élsz együtt?!
Ha nem tudtad lezárni az előző kapcsolatot, akkor minek bonyolódtál másikba, és úgy, hogy össze is költöztetek?
Ha viszont lezártad, akkor nem értem, miért van szükséged heti jelleggel beszélgetésre.
Én is elvált vagyok, van közös gyerekünk, a kapcsolatunk jó, de az annyiból áll, hogy a gyerek programjain közösen veszünk részt, néha beszélünk, kölcsönösen kellemes ünnepeket kivánunk, és ennyi.
Szerintem igaza van az élettársadnak, ha kirázza a hideg a viselkedésedtől, ez igy komolytalan, bármennyire is ártatlannak tartod.
Ha komolyan gondolod a mostani élettársaddal a kapcsolatot, gyorsan kellene változtatni a viszonyodon a volt feleségeddel.
Azért kap idegrohamot - amint írtad, mert féltékeny. Azt szeretné, ha nem foglalkoznál a volt pároddal tovább, ha válásra került a sor, és találtál új párt!!!
A telefont igyekezd úgy lebonyolítani, h az exed ne vegye észre, ha szükséges, a hívás a volt párod irányába, nehogy emiatt legyen vége a kapcsolatnak!!
Jogos bizony. Ne haragudj, hogy ezt mondom, de én még ki is dobnálak. Az ex-el sohasem egészséges a kapcsolat tartása, ez köztudott, mert mindig megcsalás a vége.
Én sajnálom, hogy ezt teszed vele, ez megalázás. Nem hiszem, hogy szereted, mert nem tennéd ezt.
Elárultad magad amúgy, utolsó vagyok:
Összekötnek anyagi dolgok IS. Az is-en van a hangsúly, remélem leesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!