Hogyan lehet kijönni nagyjából 380000Ft-ból (2
felnőtt,5 gyerek)?
Figyelt kérdés
A három gyermekemet együtt neveltük és most a párom 2 gyermeke is hozzánk fog költözni. Nem tudom, hogy hogyan leszünk meg ezután. Ha tudtok ötleteket, nagyon örülnék neki. Eddig sem éltünk nagy lábon, nem tudom, min tudnék még spórolni.
a párod exe fizet majd valamennyit, ha már ti nevelitek tovább a gyerekeket???
2014. aug. 23. 12:22
12/29 A kérdező kommentje:
180000Ft a fizetésem (adókedvezménnyel).
csp. 48000Ft
gyerektartás 30000Ft
97000Ft a párom fizetése (adókedvezménnyel)
csp. 26600Ft
gyerektartás... anyuka munkanélküli, ezért is kerülnek hozzánk a gyerekek
Kert az van, de sajnos nem túl sok minden marad meg benne. Azért az egy kicsit túlzás, hogy csak évente egyszer kell vele foglalkozni... A zöldség javát vagy a betegségek viszik el vagy a meztelen csigák zabálják le (idén méreggel is próbálkoztam, de még így is ők győztek, a szomszéd telke ontja őket). A gyümölcsfák még küzdenek, de a cseresznye is kipusztult az idén, a barackok és a szilva is sarkásak, a meggy, az alma meg a körte még bírja. Az egészben az a szép, hogy én permetezek rendesen, de mivel a többi szomszéd nem, így fújhatom az egészet...
2014. aug. 23. 12:22
13/29 anonim válasza:
akkor is anyukán valahogy csak be kéne vasalni vmennyi pénzt, mert így nullára se fogtok kijönni! ő csak lepasszolja a gyerekeket, ti meg oldjátok meg?
2014. aug. 23. 12:26
14/29 anonim válasza:
Munkanélküli embertől, akinek gyereke van, és munkáért kajtat ezerrel, te mit tudsz vagy akarsz bevasalni, amikor eleve a munkáltatók meghallják, hogy gyereked van, és már köszönnek el. Gondolom szerencsétlen nő nem véletlenül kérte meg a volt urát, hogy a gyerekek átmenetileg hozzátok kerüljenek. Valószinűleg azért mert már nem tud nekik enni adni. Tudod te mi és mennyi kell ahhoz, hogy egy anya ezt a lépést megtegye? Hány átkoplalt nap, hónap/év? Nagyon sok. 2 gyereket családipótlékból nem lehet eltartani, munkanélküli segély-már ha kap 20-on ezer Ft. Lehet számolni.
2014. aug. 23. 12:31
15/29 anonim válasza:
ja hogy te ismered a nőt, vagy mi?
nem lehet, hogy csak egyszerűbb neki lepasszolni? és a kérdezőék miből oldják meg? ezért kell 8 alomba szülni, aztán éhenhalni.
2014. aug. 23. 12:33
16/29 anonim válasza:
15 Nem ismerem, de látok emberi sorsokat.Nem csak elmegyek mellettük. Felnőtt értelmes ember meg igy ahogy te nem nyilvánul meg egy ilyen helyzetről, már akinek csöppnyi lelke van, az tuti nem. Sose tudhatod, te mikor kerülsz egy ilyen embernek a helyébe. Bárhogy is biztositod be magad.
2014. aug. 23. 12:36
17/29 anonim válasza:
ja majd 100es bérre vállalok 5 gyereket, mint a kérdező párja
2014. aug. 23. 12:38
18/29 anonim válasza:
Ne is haragudj, de a stílusod, és az emberi mélységed alapján befejeztem veled a csevegést. Számomra nulla az aki igy nyilvánul meg ahogy te.
2014. aug. 23. 12:40
19/29 anonim válasza:
én nem hiszem,hogy öt gyerekkel fizetni kellene az oviban és a suliban a kajáért.Azért az havi 50.000 Ft kb.
2014. aug. 23. 12:47
20/29 anonim válasza:
19 Kell fizetni, csak kedvezményesen. 50 ezer Ft ennyi ember esetében még 1 hét kaja sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!