Hogyan lehet kijönni nagyjából 380000Ft-ból (2 felnőtt,5 gyerek)?
Figyelt kérdés
A három gyermekemet együtt neveltük és most a párom 2 gyermeke is hozzánk fog költözni. Nem tudom, hogy hogyan leszünk meg ezután. Ha tudtok ötleteket, nagyon örülnék neki. Eddig sem éltünk nagy lábon, nem tudom, min tudnék még spórolni.2014. aug. 23. 11:22
3/29 anonim válasza:
Kifizeted a rezsit, torlesztoket ha van.
Kifizetitek a gyerekek etkezeseit iskolában óvodában .
Megveszitek a bérleteket , vagy betankoltok.
Csinálsz egy nagy bevásárlást ( Liszt, cukor, hús , stb.)
Megnézed mennyi marad. Azt el osztod 30 al, es annyit kolthetsz naponta.
4/29 anonim válasza:
A plusz két gyerek után csak jár majd valami, ami eddig nem hozzátok ment, nem? Családi pótlék, gyerektartás?
5/29 anonim válasza:
Ha családi házban laktok szerintem jó ötlet lenne ültetni zöldségeket és gyümölcsfákat. Arra az esetre ha nem marad már ételre pénz. A gyümölcsökből simán tudsz lekvárt készíteni ( nagyon olcsó a belevaló) és laktató is plusz egészséges a gyerekeknek. A maradék gyümölcsből pedig kompótot / befőttet. A zöldségek többsége például a bab, hagyma, burgonya hűtő nélkül is eláll ezért bármikor tudsz belőle főzni. Gondold meg jól, a zöldségeket, gyümölcsöket nagyon nem kell gondozni, évente egyszer megmetszed ( ha kell szívesen segítek benne) és bő termés is lesz.
6/29 A kérdező kommentje:
rezsi 150000Ft (ebben benne van a biztosítás /ház/élet/, diákhitel törlesztésem) ez gondolom nőni fog
bérlet 36000Ft +2 gyerekkel számolva
párom hitele 26500Ft
gyerekek iskolai/óvodai étkeztetése 40000Ft +2 gyerekkel
A 2 gyerek után járó + bevételt már beleszámoltam a 380E-be.
2014. aug. 23. 11:47
7/29 anonim válasza:
Akkor a befizetnivalók után marad durván 18 ezer / fő
Ez nem lesz elég kajára, ruhákra, tisztálkodási szerekre és szórakozásra.
8/29 anonim válasza:
A gyerekek utan jaro tamogatasok osszege legalabb a bevetel fele. Mennyi a ti fizetesetek?
9/29 anonim válasza:
Ebből a pénzből sajnos sehogy.Bár hogy is trükközöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!