Ti mit tennétek? Nem tudok gyereketszülni a páromnak.
Ma jöttem haza a kórházból, volt egy vetélésem.
Hét éve vagyunk együtt a párommal, azóta most sikerült elősször teherbe esnem. De sajnos elment a baba. Teljesen kétségbe vagyok esve, hogy nem tudok a páromnak gyereket szülni.
Az orvosok szerint minden rendben van, de akkor mi a baj?
Már arra is gondoltam, hogy elhagyom a párom ne kinlódjon velem.
Vagy mit csináljak?
Minek neked gyerek? Bonts pezsgőt! Megmarad a pénz neked és költsd magadra!
7=gonoszság száma!
Majd összejön egyszer! Próbálkozni kell.
Teljesen egyetértek azzal, hogy nem a párodNAK hozod világra a gyereket. Azt is tisztázd le magadban, hogy ő miért van veled akkor is, ha már két gyereke van: valószínűleg azért, mert veled akar boldog lenni.
Nem értem azokat, aki azt mondják, hogy amióta megjött a gyerek, ők azaz a szülők azóta boldogok. És mi lesz azután, amiután 18-20 éves lesz a gyerek? Az ilyen gondolkodásból lesz majd az, hogy: 1. te, mint valamikor anyós levakarhatatlan leszek a gyerekedről és párodról, 2. pároddal idős korotokban alig szóltok majd egymáshoz, 3. apuka nem érzi egyáltalán magáénak a gyereket, mert anyukának egyetlen boldogsága a gyerek. Valahogy ezeket ki kell nekünk nőknek, önmagunkban tisztáznunk.
Mi a férjemmel továbbra is egy szerelmespár vagyunk, a gyerek pedig a szerelmünk gyümölcse, egy különálló ember, akit mi ketten nevelünk. Mi ketten továbbra is nagyon élvezzük egymás társaságát, jóbarátok is vagyunk ugyanakkor, nem csak hálótársak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!