Ti mit tennétek? Nem tudok gyereketszülni a páromnak.
Ma jöttem haza a kórházból, volt egy vetélésem.
Hét éve vagyunk együtt a párommal, azóta most sikerült elősször teherbe esnem. De sajnos elment a baba. Teljesen kétségbe vagyok esve, hogy nem tudok a páromnak gyereket szülni.
Az orvosok szerint minden rendben van, de akkor mi a baj?
Már arra is gondoltam, hogy elhagyom a párom ne kinlódjon velem.
Vagy mit csináljak?
Na, ezért biztos nem hagynám el a páromat!
Szemedre vetette egyszer is, hogy őt zavarja, bántja, hogy nem maradtál terhes? Fáj ez neki? Mert ha nem, akkor te minek gyötröd magad rajta???
Nem mindenkinek adatik meg a gyerekvállalás és ha nem adatik netán meg, attól még egy kapcsolat lehet nagyon boldog, vagyis akkor minek szakítani?
Ráadásul írod, hogy a párodnak már van gyereke? Akkor miről beszélünk? Megadatott neki a gyerek, neked nem adatott meg, akkor meg miért kellene ezért elhagynod? Ha jól megvagytok, akkor majd jön, ha tud vagy jönni akar a baba.
És egyébként őszintén megmondom, hogy én magam is és több ismerősöm is akkor lett terhes, amikor úgy voltak vele, hogy hanyagolják a gyerektémát, mert új kihívások elé néztem-néztünk, új munkahely, stb. Érdekes, egyből sikerült.
Ha nem is tudatosan, de tudat alatt rágörcsölsz.
Nem kell rágörcsölni.
Legyetek együtt védekezés nélkül, amikor megkívánjátok egymást és majd összejön. Ne a gyerekcsinálás miatt legyetek együtt és ne kínozd magad. Találj te is valamit, amivel szívesen foglalkoznál, hobbi, munka, bármi, kicsit tegyétek félre ezt a gyerekvállalós témát és majd meglátod, hogy lehet hogy nektek is összejön!:)
Hamarabb is írhattad volna, hogy a párodnak vannak már gyerekei.Így érthető a csalódottságod.
Nem tudsz neki szülni, és te inkább elhagyod?
Ez lehet az oka a görcsölésednek. Igaza van az előttem szólóknak, keress fel pszichológust sürgősen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!