Megbuktam matekból, nagyon gáz szerintetek?
Arról lenne szó hogy nem év végén megbuktam matekból és a pótvizsga sem sikerült....Mielőtt kérdeznétek igen nyáron tanultam rá elég sokat+tanárhoz és eljártam,persze mikor ő is ráért ,de ez másik téma. Bemagoltam a szabályokat,átnéztem a feladatokat de egyszerűen túl nehéz ez nekem...10 hónapot adnak vagyis egy tanévnyi időt hogy megértsd a matek tananyagot és ha nem sikerül mert megbuktál akkor 2 és fél hónap alatt tanuld meg újra az egész éves anyagot :/
Ha pl.törit vagy magyart kell tanulni akkor azok simán mennek és egyből bemagolom őket de ha matek vagy netán fizikáról van szó akkor teljes kudarc.
Mivel évet kell ismételnem így nincs lelki erőm hogy +1 évet lehúzzak ott és nézzem a régi osztálytársaimat hogy milyen jól elvannak és bárcsak én is mindig ott lehetnék. Ezért is váltok majd szeptember 1.-jén iskolát és új osztály,új tanár.Persze a régiekkel is tartom a kapcsolatot.
Várom az észrevételeket hogy nektek mi a véleményetek :)
A matekot nem magolni kell, az hülyeség. Egyetlen egy dolgot tudsz csinálni, gyakorolsz folyamatosan "mint a zállat".
Én is tök hülye vagyok a matekhoz, mégis még egyetemen is meglett belőle a 4es. Egyszerűen letettem a hátsóm és sorra csináltam a feladatokat, de nem 1-2t ímmel-ámmal, hanem több százat. Erre 2 hónap untig elég, nem hogy egy egész tanév.
Ne menekülj és ne add fel!
Nyugi, én az érettségin buktam meg a szóbelin.
Egy teljesen más suliban érettségiztem csak matekból. Jobb lesz, ha átmész egy másik suliba, ott tiszta lappal indulhatsz. De! Ott is tanulni kell, így év közben is járj tanárhoz, hogy ne állhasson fenn hasonló mint ami most volt. Az új osztályodban is minden csoda 3 napig fog tartani. Fel a fejjel sok sikert kívánok!
En is voltam mar bukas kozeleben matekbol, de nekem vilag eletemben problemam volt a tantargyal,meg amugy a szamokkal( elmultam 18, de meg mindig nem tudom a digitalis orat).
Tizedik ev vegen az osztalyfonokom a tobbi tantargybol valo kituno osztalyzatom figyelembe vetele miatt , nem buktatott meg es adott egy kettest.
Abban az evben nagy herce-hurca aran de megkaptam a felmentesemet, ha ez nem tortent volna meg es a tanar nem lett volna joindulatu, tuti meg most is a gimi padjait koptatnam.
Nehez tantargy, es akinek nincs erzeke hozza annak rengeteget kell tanulnia, de probalkozni kell. En is megtettem de az enyem remenytelen eset volt, de persze nem belolem kell kiindulni.
Ha igyekezni fogsz, biztos meg lesz az eredmenye, az uj osztalyt pedig meg kell szokni.
Velemenyem szerint amugy akkor lett volna gaz , ha nem adtal volna bele mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!