Nem lesz ebből sértődés?
Figyelt kérdés
A barátnőm kisebb fia, a keresztfiam. Lehetőségem van arra, hogy adjak neki 10 millió ft.-ot, hogy vegyen magának egy lakást. A nagyobbiknak, meg kifizetném az esküvőjét (2millió értékben) Szerintetek nem fog megsértődni, hogy ő csak ennyit kap tőlem?2014. aug. 22. 00:02
11/18 anonim válasza:
Szerintem nem lenne sértődés,hisz a kisebbik a keresztfiad,persze hogy ő kap többet.Nagyon jó ember vagy,ha igy gondoskodsz róluk:)
12/18 anonim válasza:
Aha. Könnyekig megható ötlet, de valószínűbb, hogy a kérdező 10-12 éves kislány, akik tegnap azt játszották a barátnőjével, mit fognak csinálni, ha nagyok lesznek, és igazából 20.000 Ft-ot is csak akkor látott, amikor anyukája vagy apukája megmutatta neki. De nem baj, nemsokára kezdődik a suli.
13/18 anonim válasza:
Ha igaz a kérdés akkor nincs ok sértődésre. Hiszen a keresztfiadnak adod a többet. Nincs saját gyereked akinek mindezt odaadhatod? Ha sértődés lenne belőle, akkor nem érdemli meg a nagyobb hogy fizesd az esükvőjüket, hiszen csak hálát érdemelsz érte. Főleg a barátnődtől hogy mindezt helyettük állod. De azt remélem tudod hogy manapság már nem szokás a karesztszülőknek állni a keresztgyerek költségeit.
14/18 anonim válasza:
könnyen jött pénz könnyen megy.
15/18 anonim válasza:
Unokatestvéreméknél pont ez történt, igaz, a saját szüleikkel: a nagynak az esküvőjét fizették, a kisebb lakást kapott. Ennek vagy tíz éve, mégis minden veszekedés során előkerül.
16/18 anonim válasza:
Szerintem se nagyon igazságos, hogy az egyiknek lakást veszel a másiknak meg az esküvőjét fizeted. Gondolj bele, egy lakásban évekig ellaksz, az esküvő meg egy nap, max kettő. Nyilván nem verném ki a hisztit, de azért fájna.
17/18 anonim válasza:
Miért nem adsz 6-6 milliót fejenként? Aztán költik, amire akarják.
18/18 anonim válasza:
ÉN meg lehet, hogy leülnék velük, és megbeszélném, hogy nézd, most tudsz segíteni, erre gondoltál, ez így megfelel-e? Én azt gondolom, hogy a keresztfiadnak, ha tudsz ennyit adni, akkor tedd meg, szép gesztus, hogy a másik gyereknek is segítesz, pedig ő nem a te keresztfiad, mégis adsz neki. Ez óriási segítség. De engem is érdekelne, hogy miért ilyen sokkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!