A barátom még mindíg nem mondta el a szüleinek, hogy én
vagyok. Mindíg halasztgatja, hogy majd holnap. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2010. jan. 15. 14:53
1/9 anonim válasza:
Hány évesek vagytok és mióta együtt? Ez sem mindegy!
2010. jan. 15. 14:56
2/9 anonim válasza:
első válaszolónál ott a pont, ezt jó lenne tudni....
2010. jan. 15. 14:57
3/9 anonim válasza:
szia. mi majdnem 2 éve együtt éltünk már, szülőkkel egy panelban. és nem voltam bemutatva. mindig volt valami indok, de nekem mindig úgy tűnt, hogy csak kifogások. aztán egyszer nagy nehezen elmondta a valós okot, hogy szülők mit mondtak neki egyszer, mikor bemutatott egy barátnőt. tehát lehet van valami nyomós oka, csak nem akarja elmondani valamiért. végül bemutatott egyébként nagy nehezen. de egyébként sem valami nagy összejárós a családja, így nem forszírozom sokat a családlátogatást.
25/L
2010. jan. 15. 15:08
4/9 anonim válasza:
Szia!
Nálunk is így van, én 26 éves vagyok, a párom a 31. Még ő sem mutatott be a szüleinek, sőt, szerintem nem is tudják, hogy én vagyok. Én lány vagyok, mégsem agyalok rajta, hogy vajon miért nem. Majd eljön annak is az ideje. Én úgy vagyok vele, hogy szeretem a páromat, nem a szüleivel "vagyok". Nem azt mondom, hogy néha kicsit nem rossz, de nem problémázok ilyeneken. Boldogok vagyunk, szeretjük egymást, és szerintem ez a lényeg.
2010. jan. 15. 15:10
5/9 anonim válasza:
nem tudom, hogy ez mennyire életkorfüggő, de azért van egy kis rálátásom. Ez az "azért nem mutat be a szüleinek , mert az előző barátnőjére is miket mondtak..." meg a "nem mutatott még be, de mit számít , így is boldogok vagyunk" iromány elrugaszkodás a valóságtól. Kit érdekel, hogy mit mondtak az előző barátnőjére? vagy rám is azt mondják, vagy lehet hogy egyből szimpi leszek. Egyszer túl lehet élni a "nagy találkozást". Az a fiú, srác, férfi, aki pl. 2 hónap múlva se mutatja be a barátnőjét a szüleinek -bocsi, de ezt kell írnom- link alak.Ne így legyen, de az én barátaim 90%a sose mutatott be a szüleinek , és nem is tartott túl sokáig a dolog. Aki bemutatja a barátnőjét a szüleinek, gesztust tesz arra, hogy "igen látjátok, vele vagyok, vele járok, ő a választottam". Ilyent hogy "titkolódzik" meg az exre hivatkozni.....
2010. jan. 15. 15:35
6/9 anonim válasza:
Szülő vagyok,2 felnőtt fiúval. Úgy érzem, hogy azok a lányok, akiket a fiaim nem mutattak be, nem is voltak komolyak.Az igazit, akiket elvettek, már 2 hét után ismertem, a többiről vagy hallottam, vagy se.
2010. jan. 15. 18:57
7/9 anonim válasza:
15:35: egészen pontosan a szülők azt mondták az akkori barátnőre, kicsivel később, hogy minek mutatta be, ha nem is lett komoly kapcsolat.(nem házasodtak össze, szakítottak 5 év után) ekkor párom megfogadta, hogy csak azt mutatja be, akit el is vesz. Én ebbe nem kötök bele, ő ismeri a szüleit jobban, ő elgondolása.
2010. jan. 15. 19:02
8/9 anonim válasza:
A barátainak bemutatott már? Nem ugyanaz a kettő, de ha vagy a barátainak, vagy a szüleinek bemutatott, akkor komoly a kapcsolat, amúgy meg nagyon kétesélyes.
2010. jan. 15. 22:56
9/9 anonim válasza:
Engem a párom barátai, illetve munkatársai is ismernek, "csak" a szülei nem. :) Remélem hamarosan annak is eljön az ideje, de én nem sürgetem. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!