Lehet úgy tartós egy kapcsolat, ha a nő minden téren butább, gyengébb, kevésbé "népszerű" ember, mint a férfi?
Először is az önbizalmad növelésével kezdd. Keress olyan munkát, amiben sikeres vagy. Ha ez a műkörmözés, akkor azt! Ha irodai munka, akkor azt! Valamit, amiben TE jól érzed magad, sikerélményeid vannak, és megélsz belőle. A munkával már az ismeretség is jön.
Értelmesnek tűnsz a kérdésed alapján, szőke nős pillanatai mindenkinek vannak. Ha meg tényleg butácskább vagy, mint az átlag az se baj addig, amíg nem próbálsz okoskodni olyan dolgokban, amikhez nem értesz. Keresd meg azt a területet, amiben te lehetsz a szakértő.
Főzés: mindenki le tud követni egy receptet, nem? Nem olyan bonyolult.
Amint meglesz a saját egzisztenciád, máris fényesebben látod a jövődet, jövőtöket. Hajrá!
Ha kaptál egy szuper férfit az élettől az nem véletlen. Van benned valami amit ő tart értékesnek. Ne zavarjon hogy nincsenek barátaid, majd közös lesz a baráti társaságotok ha többet találkozol az ő barátaival. Ő barátkozik a férfiakkal te pedig az ő barátainak a társaival megtalálhatod a közös hangot. Akkor még kellemesebbek lesznek a baráti összejövetelek. A főzésben akár tőlük is kérhetsz tanácsot, vagy szakácskönyvből.
Főzni nem olyan nagy tudomány. A legnehezebb kitalálni hogy mik azok az ételek amiket mind a ketten szerettek és szívesen látnátok az asztalon. Aztán már a szakácskönyv és a net segítségével simán el tudod készíteni. A harmadik készítése után már kisujadban lesz az adott étel elkészítésének a módja. Hidd el hogy gyakrolott háziasszonyok is sokszor előveszik a receptkönyvet. Ha okos , ügyes és talpraesett nő szeretnél lenni akkor viselkedj úgy és ha valamiben megakadtál ne szégyellj segítséget kérni ( de ne cicababásan, hanem természetesen), mert azzal hogy vállalod a gyengeséged még erősebbnek látszódhatsz. Sok sikert és sok boldogságot kívánok!
Nekem soha nem működtek azok a kapcsolataim ahol kevesebbnek éreztem magam mint a férfi, pedig nem érzem magam butának vagy hülyének de ezek a férfiak mindig éreztették velem hogy ők jobbak... hamar vége lett a kapcsolatnak, inkább léptem.
Csak rajtatok múlik hogy fog e ez gondot okozni, előre ezt nem lehet megmondani de ha a párod nem érezteti hogy kevessebbe néz téged akkor ne aggódj :)
Egyébként meg segíts magadon... internetről könnyen meglehet tanulni főzni; olvasgasd a híreket hogy lássák tisztában vagy azzal mi megy a világban és sokkal okosabbnak fogsz tűnni mint az aki semmihez nem tud hozzászólni :)
A párom olyan mint a tiéd. Társasagkedvelő, sok a barátja, imád a társaság közepe lenni. Na én pont az ellentetje vagyok, kicsit antiszoc :) Nálunk a 9 év alatt kialakult az hogy ha van kedvem megyek vele, ha nincs kedvem othon maradok és semmi problémánk nincs ebből, megszoktuk hogy teljesen mások vagyunk :))
Ellentétek vonzzák egymást!
Műveltségen és az ügyességen meg lehet javítani. :)
Szerintem nem, fordítva viszont kevésbé elképzelhető. De mivel kevésnek érzed magad mellette, ezért én szakítanék, hiszen nem hordoz a tenyerén, mert akkor elhinnéd, hogy érsz annyit, mint ő. És segítene, hogy pl. elfogadd magad, elmenj pszichológushoz, stb. De ő csak néz.
27n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!