Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen dolog az, hogy a párom...

Milyen dolog az, hogy a párom furikáztatja a volt élettársát?

Figyelt kérdés
A ház miatt együtt lakunk, amíg valamelyikőnk nem tud valamerre lépni. Az a nő kitalálja, hogy boldba akar menni akkor a párom viszi is kocsival. Mégis milyen jogon? Azért mert van két gyerekük? Engem ez nagyon zavar. Ti ezt hogy kezelnétek?
2014. aug. 20. 09:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
14%

Az egy hogy kulon fozzol jo hogy a feleseg nem.foz.mos.takarit utanad!!!

Irod milyen dolog hogy......stb...es az amiben elsz.az milyen dolog????

te ott nem.diktalhatsz, az a haz nem a tied ,sot ha neha neha a ferjj ossze bujna az elettarsal sem tudnal beleszolni ezek utan!!!!mert ha azt megtudtad tenni hogy bekoltozol a "keszbe "egy csaladba akkor a tobbit is elnezned!!!a ferjj pedig hulye lenne ezt nem kihasznalni!!!!ugyanis a feleseg es te is bele egyeztetek ebbe hogy igy eljetek!!!! Adok egy tippet.... 3asba is kiprobalhatjatok...bar mar a ferjj biztos ra vett titeket erre is :))))!!

2014. aug. 20. 10:06
 12/18 anonim ***** válasza:
70%

Milyen dolog az, hogy egy nő beköltözik egy másik nő családi fészkébe, annak volt férjéhez?

Erre keresd előbb a választ! Ha nem tudjátok megoldani, akkor sem korrekt oda cuccolni, és a volt feleség előtt éldegélni.

2014. aug. 20. 10:48
 13/18 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem, ha már a volt élettársával szétmentek, szakítottak (a gyerek nem lényeg) akkor a pasi már szabad és a kérdező nem költözött bele semmilyen készbe. Nem tett tönkre semmilyen családot. Az, hogy bizonyos (gondolom anyagi) okok miatt nem tudtak elköltözni az már egy másik kérdés. Mondjuk a kérdező helyében én nem költöztem volna be, ha van más lehetőségem is, így kevesebb lenne a kínos szituáció. Gondolom előtte is laktál valahol, én a helyedben visszaköltöznék oda mert ez így szerintem egyikőtöknek sem jó. Az normális, hogy a párod még kötődik hozzá a gyerekek miatt és segít is neki. Szerintem ezzel nincsen baj, ha normális keretek között csinálja, ha heti 1x vagy 2x viszi el, vagy alkalomadtán megkéri, hogy segítsen neki valamiben akkor azzal nincs baj, de ha minden percben, minden apró dologért őt ugrasztja, kihasználja (mert sajnos kitudja és még a gyerekeket is használhatja eszköznek) az már nem normális. Valamint az sem, ha téged a jelenlegi párját elhanyagol, de nem tudom, hogy neked is segít-e, veled is foglalkozik-e. Ti ketten jelenleg ugyanolyan párkapcsolatban éltek mint korábban ők (csak a tiétek még nem annyira előrehaladott). Neked ugyanúgy jogod van ahhoz, hogy a pároddal legyél mint neki volt, függetlenül attól, hogy kié a ház vagy a kocsi... Szerintem ennek semmi köze hozzá, mintha csak a ház tulajdonosa szabhatná meg, hogy ki kit szerethet(ráadásul ki tudja, hogy kié a ház?). A párodnak pedig joga van eldönteni, hogy ő milyen kapcsolatot szeretne tartani a volt párjával és a gyerekeivel. Szerintem felnőtt emberek vagytok, mond el a párodnak, hogy neked ez rosszul esik és, hogy túl sokat törődsz vele a te károdra és szeretnéd, ha rád is több időt szánna. Ezután pedig szerintem üljetek le mind a hárman és beszéljétek meg a problémákat, hogy ki mit gondol a helyzetről és mit vár tőle stb. mert szerintem így a ti helyzetetek borzasztó lehet mindenkinek...
2014. aug. 20. 10:51
 14/18 A kérdező kommentje:
Apósom is így élt anyósommal és a négy gyerekkel.
2014. aug. 20. 10:52
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Ja, bocs! Akkor tök normális dolog...
2014. aug. 20. 11:07
 16/18 anonim ***** válasza:
87%
Azon akadsz fennt,hogy a párod miért és hova viszi kocsival az exét,miközben ilyen körülmények között élsz vele együtt.Talán az utóbbi kicsit furcsább,még ha neked természetes dolog is.
2014. aug. 20. 12:42
 17/18 anonim ***** válasza:
Most komolyan ez zavar? Ezek a dolgok az ilyen együttélés átkai. A gyerekeinek az ételét is furikázza. Egyébként előtte hol éltél? Oda nem mehetett volna párod? Ez elég kényelmetlen lehet.
2014. aug. 20. 19:25
 18/18 anonim ***** válasza:
túl reagálod ha már ott a kocsi logikus hogy kihasználják, 1 fuvarral mindkét háztartást fel lehet tölteni senkinek nem kell cipekedni, azt akarod hogy a te taxizásodra menyen a drága benzin pénz
2014. aug. 20. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!