Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen dolog az, hogy a párom...

Milyen dolog az, hogy a párom furikáztatja a volt élettársát?

Figyelt kérdés
A ház miatt együtt lakunk, amíg valamelyikőnk nem tud valamerre lépni. Az a nő kitalálja, hogy boldba akar menni akkor a párom viszi is kocsival. Mégis milyen jogon? Azért mert van két gyerekük? Engem ez nagyon zavar. Ti ezt hogy kezelnétek?
2014. aug. 20. 09:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Tehat a volt elettars a parod es te egyutt laktok plusz a 2 gyerek???
2014. aug. 20. 09:16
 2/18 anonim ***** válasza:
28%
A gyermekei anyja, még jó hogy segít neki a bevásárlásnál, főleg akkor ha nincs az anyukának kocsija. Gyalogolj, cipekedj te, és majd megtudod milyen felemelő gyalogosan a gyerekeknek bevásárolni. Nem is értem, hogy ezt hogy gondolod.
2014. aug. 20. 09:17
 3/18 anonim ***** válasza:
36%
Mi az, hogy furikáztatja ? Elviszi a gyerekei anyját bevásárolni. Majd ha te is szülsz neki két gyereket, akkor majd számon kérheted, hogy melyikőtöket furikáztatja.
2014. aug. 20. 09:23
 4/18 A kérdező kommentje:
Nem tud az asszony egy kiló kenyeret hazavinni??? Én bezzeg mindenhová gyalog megyek. Amúgy a gyerekek sem kicsik már 19 és 14 évesek.
2014. aug. 20. 09:26
 5/18 anonim ***** válasza:
40%

Nos en azt nem ertem meg hogy te hogy vetted a batorsagot hogy oda koltoz???? Ahol egy csalad el.... egyik szobana az ex... te a masikba a dugsz a volt eletarsaval?????

Ez mar alapbol csak teged.minosit mar ne is haragudj!!!!!!

Ez minden csak nem.komoly kapcsolat!!!!!ez felhaborito!!es te vagy ali fel van haborodva???te csak orulj hogy az ex es a 2 majdnem felnott "gyerek"megturnek teged!!!

2014. aug. 20. 09:30
 6/18 anonim ***** válasza:
68%

Én nem költöztem volna be ilyen szituba. Ha egy albérletet nem tudtok ketten fenntartani, akkor nem kell erőltetni az együttélősdit. Te költöztél a nyakukra. Ha nem élnétek ott, addig gondolom normális, hogy elviszi boltba. Na meg kié a kocsi? Ha a tied, akkor járhat a szád, ha párodé, akkor semmi közöd hozzá, ha közösen vették az asszonnyal, akkor meg jó, hogy elviszi...

Ha nem tetszik a helyzet, tedd le egy albérlet vagy lakás árát az asztalra. Ja, hogy az nem megy...?

2014. aug. 20. 09:30
 7/18 anonim ***** válasza:
43%
Már megbocsáss de egy családnak nem csak 1 kg kenyeret vesz az ember, ha vásárol. Cipekedj te, ha szeretsz, de ne erőltesd másra. Egyébként én is az 5-el értek egyet. Ritka egy neveletlen ember vagy. Ha gyerekes emberrel kezdesz, akkor tudnod kell, hogy ők az elsők, te az utolsó leszel mindig is.
2014. aug. 20. 09:39
 8/18 anonim ***** válasza:
90%

Furikázza, nem furikáztatja, a furikáztatja az műveltető, vagyis csak a feleség csinálhatná.

Együtt éltek? Te jó ég. Én a nő helyében ezt nem engedném...

és mért nem mész te is velük? közös a háztartás, nem? úristen, együtt mossátok a zoknikat meg minden, úristen!! de beteges!!!!

2014. aug. 20. 09:44
 9/18 anonim ***** válasza:
66%
Kérlek szépen,ő nem csak a volt élettársa,ő a gyerekei anyja.Egyszer az élete része volt.Nyilvánvaló,hogy segíti őt,amiben tudja.Önző vagy,ha ezt nem tudod elfogadni.Az persze érthető,ha bánt,de el kell fogadnod,hogy a párodnak múltja van,amivel együtt kell élned,ha már őt választottad.
2014. aug. 20. 09:50
 10/18 A kérdező kommentje:
Csak így tudtuk megoldani az összeköltözést. De külön főzünk.
2014. aug. 20. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!