Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfi dolgozik, a nő a háziass...

Férfi dolgozik, a nő a háziasszony. Van még ilyen felállás?

Figyelt kérdés
Szóval az érdekelne, hogy van-e még olyan család, vagy inkább hányan élnek így, hogy csak a férfi keresi a kenyérre valót. Az asszonyka meg otthon végzi a munkát :)

2014. aug. 19. 17:18
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
47%

Már írtam, hogy akkor mostam amikor kellett, nem minden nap. Továbbá nem pocsékolok. Takarításhoz nem olyan vizet használtam/használok, ami pénzbe kerül. Erre valók az esővíz gyűjtők a kertben:) meglepő és vadi új találmány mi?

Menj orvoshoz te, ha szükséged van rá. Én nagyon jól vagyok anélkül is. Szeretem a tisztaságot, és a kutyáink bejárósak a házba, szóval gyakrabban kell takarítani hogy valahogy kinézzen. Ha hirtelen vendégek jönnek, nem óhajtom mocsokban fogadni őket, veled ellentétben.

2014. aug. 19. 20:20
 32/52 anonim ***** válasza:
68%
Nekem egyik ismerősöm anyukája háztartásbeli, de ők elég jól állnak. Szerintem az a nő egy napot se dolgozott még életében. Ismerősöm mesélte, hogy régen nem főzött, csak vásárolgatott. Ma már azért főz.
2014. aug. 19. 20:32
 33/52 anonim ***** válasza:
49%

"Erre valók az esővíz gyűjtők a kertben:) meglepő és vadi új találmány mi? "

Több kérdésem nincs, gondolom te vagy az a válaszadó aki azt reklámozza, hogy a használt fürdővízzel mossunk fel :)

2014. aug. 19. 20:46
 34/52 anonim ***** válasza:
86%

Itt a gyk-n ez kedvenc téma. Sok az irigy ember, szeretik fikázni a htb-ket.

Mi így élünk. Két gyerek van, egy ovis, egy általános iskolás.

Az előnyök:

- az ovist nem kell hajnalban felkeltenem, nem kell végigrohannom a városon vele, hogy utána időben beérjek a munkába. Kényelmesen felkel, 9-re bemegyünk. Nem marad bent 5-6- ig, hanem 4 körül szépen jön haza. Nem az óvoda a lakhelye, épp annyit van ott amennyi jó neki, és nem amit a kényszer diktál.

- a kiskamaszra több idő jut, van időm tanulásban segíteni neki ha szükséges, jut idő a teljes értékű foglalkozásra-nevelésre-sportolásra hordásra. Nem csak nő mint dudva a folyóparton.

- a házimunkát nem este a munkából hazaérve kell elvégeznem. Azon jót röhögtem aki kikérte magának, hogy miért kell naponta mosni? Akárhogy is nézem, nálam napi két mosás a minimum, ezeket teregetni és vasalni is kell.

- divat leszólni az otthon főzött ételt mostanában, gyakran olvasni itt olyanokat, hogy na a htb összecsap egy moslék pörköltet...ellentétben ezzel, nálunk értékelik az itthon, saját ízlésünk által, magunk válogatott alapanyagokból készített ételeket, és bár a férjem ebédel a munkahelyén, a gyerekek oviban-iskolában, minden nap főtt ételt kapnak vacsorára, olyat amit szeretnek.

-nem tunyulok el, járok társaságba felnőtt emberek közé, elvégeztem már több okj tanfolyamot ami a hobbim (van mellette diplomám is), most intenzív nyelvtanfolyamra járok délelőttönként, hogy még egy nyelvet beszéljek.

-ezért biztos még jobban le leszek pontozva, de még a hobbimnak is szentelek időt, sokszor állok neki varrni, csak mert szeretem. Ja és festeni is szoktam, nálunk pl.én festem a falakat, mert jó a kézügyességem és szép mintákat készítek. Sütni is szoktam, azt is szereti a család.

-Esténként friss vagyok és üde, a férjemnek itt vagyok szépen és csinosan, ha kedvünk van, itthon maradunk, ha kedvünk van a helyi kocsmában ülünk.

- Van még ilyen ismerősöm, és jól érezzük így magunkat. Az egész családunkkal együtt!

2014. aug. 19. 20:54
 35/52 anonim ***** válasza:
46%

Nem. A fürdővizet leengedem a lefolyóba.

Miért is probléma hogy felfogom az esővizet és azzal takarítok? Mi ebben olyan hihetetlen?

Ja hogy a pocsékolás gáz, de ha ingyen vizet használ fel valaki az már gáz?

2014. aug. 19. 20:58
 36/52 anonim ***** válasza:
Nálunk is így van...
2014. aug. 19. 21:39
 37/52 anonim ***** válasza:
29-es! Lehet, hogy nem érem meg a nyugdíjas kort, szívből kívánok, hogy te ÉRD MEG!
2014. aug. 19. 23:44
 38/52 anonim ***** válasza:
43%

...és ha meg is éritek a nyugdíjas kor,

nyugdíjatok már nem lesz!!

ha...ha...

2014. aug. 20. 07:58
 39/52 anonim ***** válasza:
6%

"Hogy őszinte legyek, van elég negatív belátású ember itt... ha már a nő nem dolgozik akkor a férfit csak kihasználni akarja?"

Ez nem "negatív belátású ember"!

Ez a tapasztalat!!!

2014. aug. 20. 08:02
 40/52 anonim ***** válasza:
6%

18:01

"Nálunk jelenleg a párom dolgozik, én otthon vagyok, de mi külföldön élünk."

...és ez mentség, hogy külföldön vagy??

Pont ugyanúgy kihasználod!!

2014. aug. 20. 08:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!