Férfi dolgozik, a nő a háziasszony. Van még ilyen
felállás?
Figyelt kérdés
Szóval az érdekelne, hogy van-e még olyan család, vagy inkább hányan élnek így, hogy csak a férfi keresi a kenyérre valót. Az asszonyka meg otthon végzi a munkát :)
Van aki így akar élni, de sokan kényszerből maradnak otthon, mert nem találnak munkát.
2014. aug. 19. 17:43
12/52 anonim válasza:
en dolgozom,jo lenne egy csajszi mellem aki vegzi a hazi munkat :)
2014. aug. 19. 17:54
13/52 anonim válasza:
A férfi dolgozik, az asszony meg otthon lébecol.
Azután X év múlva lelép az asszony a férj jövedelmének a felével, mert, hogy "közösen keresték"...
2014. aug. 19. 17:55
14/52 A kérdező kommentje:
Hogy őszinte legyek, van elég negatív belátású ember itt... tudom hogy elég szar világban élünk, de minden családnál általánosítani kell, ha már a nő nem dolgozik akkor a férfit csak kihasználni akarja?
2014. aug. 19. 18:00
15/52 anonim válasza:
Nálunk odahaza eléggé fordítva volt. Sőt.
Anyu munkába járt, rá maradt az egész házimunka meg a kert, apu meg csak úgy volt magának. Ilyen is van ám.
Nálunk jelenleg a párom dolgozik, én otthon vagyok, de mi külföldön élünk.
2014. aug. 19. 18:01
16/52 anonim válasza:
Én nem dolgozom,mert a párom azt mondta,dolgoztam már épp eleget,ápolónőként,folyamatos túlórákkal...Ő külföldön dolgozik,így megtehetjük,hogy én itthon vagyok a gyerekekkel,és csak Ő dolgozik.Fizetünk nyugdíj előtakarékosságot nekem is,nem Magyarországon.
2014. aug. 19. 18:13
17/52 anonim válasza:
Háziasszony? Otthon egyszer kiporszívóz, kimos helyette a gép és elmosogat helyette a gép?
És a maradék 6 napon 8 órában mit csinál? Semmit?
2014. aug. 19. 18:17
18/52 anonim válasza:
10.: Jártál már "Nyugat-Európában", ahol 1 év után vagy visszamész a munkahelyedre, vagy nincs munkahelyed, se segélyed, mert gyes sincs?
Itt minden anyuka visszamegy legalább pár napban/hét, de sokan teljes munkaidőben. És nem 3 év után...
2014. aug. 19. 18:19
19/52 anonim válasza:
Mi is így élünk.
Bár én szeretnék munkát találni, de az a helyzet, hogy ha én is dolgoznék, nem lenne aki csinálná a házimunkát, vagyis minden rám maradna továbbra is, mert a barátom szép szóval tesz rá. Mikor épp nem dolgozik a popóját fel nem emeli a számítógép elől, ami ebben a helyzetben jól is van, de ha én is dolgoznék, nem viselném.
Ja és, nincs mosogatógépem, én mosogatok! A mosást viszont valóban a gép végzi :D
2014. aug. 19. 18:20
20/52 anonim válasza:
Hát az biztos,hogy a háztartás vezetés nem tölti ki nekem sem a napomat.Én azért a porszívózás mellett főzök is :)) Minden nap.Mosok,vagyis inkább teregetek 2 naponta,a gyerekeket hozom -viszem iskolába,délután tanulok velük,meg viszem őket a szakkörökre.Bevásárolok,postát,Otp-t intézek.Az autókat én intézem,biztosítás,szervíz,ilyenek.Végül is mindent,amitől egy család működik,minden hivatalos ügyet,meghatalmazással a páromét is.Marad mellette szabadidőm bőven,de a férjem erre nem féltékeny,mint itt nagyon sok hozzászóló :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!