Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha apám alkoholista?

Mit tegyek, ha apám alkoholista?

Figyelt kérdés

Minden 2. nap piától bűzölögve jön haza a garázsból, és belémköt aztán lehord, mint egy kutyát..olyanokat mond, hogy épeszű ember nem merne gyerekének ilyet mondani.

Tanuljak így, legyek kiegyensúlyozott és fogjam be a szám, és persze biztos én flegmáztam és kezdödött a balhé anyum meg tesóm szerint...

Holott én csak annyit mondok neki, hogy ittál lehet érezni..ezt is azután miután már olyat mond, hogy én szégyenlem.Beismerni persze nem ismeri be...

Probléma, hogy nincs hová mennem, se barátom,lakás kicsi:S

Segítsetek!:S 18/l

2010. jan. 13. 20:47
1 2
 11/17 niki minecraft válasza:
Bevallom én 9 éves vagyok az apám alkoholista most is iszik és a haverjai is itt isznak anya sír és nemtudunk mit csinálni rosszul vagyok és nincs hová mennünk de légy erős és bízz abban hogy elmúlik
2014. okt. 25. 22:05
 12/17 Botondobra válasza:
Nalunk is ez baj de nem tudom hogy meddig birom en es Edesanyam!!!
2016. febr. 24. 16:45
 13/17 anonim válasza:
100%
Véleményem szerint azt kéne cselekednetek, hogy amikor részeg, akkor jól agyonveritek, hogy tapasztalja meg azt, milyen is, amikor Ő csinálja veletek ;) A piától amúgy is alig tud magáról valamit, olyankor jól összeveritek.
2016. nov. 1. 16:19
 14/17 anonim válasza:

Ugyanez van.

Kivagyok tőle,és a nővérem is.

Minden este lebassza anyámat valami random dolog miatt.

És ez megy már 6 éve!

Örülök neki hogy nem vagyok ezzel egyedül.

(Igazából csak annyi a különbség,hogy az én apám nem is dolgozik,és anyámat se nagyon hagyja..... :c)

2018. júl. 6. 19:12
 15/17 anonim válasza:

Előző vagyok.

Meg még az a különbség,hogy MINDEN ÁLDOTT NAP ez megy.

És egy forintunk sincs (vagy ha pont van,akkor apa rögtön megy,és az összesből piát vesz).

Remélem történni fog valami JÓ dolog,mert minden este azon stresszelek amikor apám feljön aludni,hogy megint mi lesz.

A nővérem 16 éves,én meg 10.

Nekem sem ártana egy kis segítség! :S

És kedves kérdező,átérzem azt ami most nálatok van.

2018. júl. 6. 19:18
 16/17 anonim válasza:
Ó Istenem, ezeket a válaszokat olvasva, mintha magamat látnám. Ez ellen csak azt lehet tenni hogy szemrebbenés nélkül elmondod azt amit róla gondolsz. Ha tényleg szeret, akkor meg fogja ha kicsit is de viselni és lehet jobb belátásra tér. Nincs joga egy embernek sem elrontani a másik gyerekkorát/életét. Sokszor jönne hogy agyonverjem te ahhoz egyszerűen gyenge vagyok. :) Ha ver, esetleg gyűjts bizonyítékot és hivd ki aztán a rendőrséget, ők majd segítenek. (ez a tanács bárkinek szól, aki hasonló cipőben jár) Amúgy meg, mi történt azóta, mióta kiírtad a kérdést? Eltelt már 12 év. Remélem minden jobbra fordult. :)
2022. ápr. 3. 00:01
 17/17 anonim ***** válasza:

17 éves voltam mikor otthonról kirakott mert ő túl sokat ivott és nem bírta elviselni hogyha megmondtam neki a magamét. 3 év után adtam neki egy esélyt 29 éves koromba odaköltöztem és decemberben bekattant megvert aminek mai napig hordozom a sérelmeit:)

Nem mostani kérdés ezért remélem azóta rendeződött a helyzet

De aki benne van ilyenbe inkább meneküljön nem lehet elviselni az alkoholistákat és a sértő szavaikat

jan. 12. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!