Hogyan lehet a férfiakat "helyrerakni"?
Több mint két éve. És én is a megszokás-dolgot sejtem az ügyben, attól félek ez áll fenn.
Egyébként már az elején jelezte, hogy komolyan gondolja a dolgokat, szóval már úgy indult a kapcsolatunk. A konkrét lépés két hónapja történt.
Nem szeretnélek elkeseríteni, de ez nem jelent túl jót a kapcsolatotokra nézve. Az, hogy a párunkkal szépen beszélünk, vagy minimum normálisan, az a legalapabb egy kapcsolatban, még akkor is, ha rossz napunk van. Ezért vagyunk emberek (és nem állatok), hogy tudjuk kezelni a problémáinkat normálisan. Nálunk pont ugyanez volt a helyzet, és pont ugyanennyire zavart is, mint téged. Beszéltem vele, egyszer. Beszéltem vele kétszer. De semmi haszna nem volt. Tönkre is ment a kapcsolatunk 4 év után.
Azt tudom tanácsolni, hogy ültesd le, és mondd el neki, hogy ez mind mennyire zavar téged, és kérd rá, hogy ha képes rá, akkor változtasson rajta. Ha változik, (és nemcsak 2-3 napra), akkor az szuper. Viszont, ha minden marad a régiben, akkor Te jössz, hogy eldöntsd, így akarod-e leélni az életed. És bár ez elsőre lehet, hogy nem tűnik olyan borzalmas dolognak, de szétszedi az ember érzelmeit a párja iránt hosszú távon.
Remélem sikerül:)
Megpróbálok sorjában válaszolni:
1. a férfiak nem szeretik ha állandóan kérdezgetik őket és nekik állandóan felelgetniük kell. A férfiak kommunikációja teljesen eltér a nők kommunikációjától, kevesebbet beszélünk, kevesebbet kérdezünk, a kérdésekre gyakran csak egy bólintás a válasz, vagy még az se.
2. "felhív telefonon, és olyan érdektelenül beszél" most ez vagy azt jelenti, hogy kezd elhidegülni tőled, vagy csak egyszerűen fáradt, valamelyik a kettő közül, ezt te jobban tudod.
3. ha megpróbálod "helyrerakni", akkor az könnyen a visszájára sülhet el. Senki nem szereti ha helyrerakják, inkább kérd meg rá szépen hogy változzon meg, hidd el az sokkal hatásosabb.
A furcsa az, hogy ha éppen rossz hangulatban van, akkor minek hív fel? A pasik akkor szoktak telefonálni, ha tudnak beszélni, nem akkor ha éppen teljesen alkalmatlan.
Találn megoldás lehet, hogy kicsit békén hagyod. Ha haza megy, nem kell vele beszélgetni, csináld a dolgodat, és ne foglalkozz vele. Megjön, kap egy puszit, és hagyd magára. Ha akar valamit, akkor jönni fog hozzád. Ha nem akkor nem. Ha ezt pár napig megpróbálod, akkor láthatod hogy van-e változás. Ha nincs, akkor lehet hogy tényleg elhidegült tőled.
Egyébként biztos alig várja, hogy letegyed a telefont, mert nem akar beszélni. van ilyen. Csak azt nem értem akkor minek hív téged...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!