Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Félek összeköltözni?

Félek összeköltözni?

Figyelt kérdés
félek összeköltözni a barátommal. 2 éve vagyunk együtt sokat egymásnál alszunk, és egyrészről nagyon szeretnék vele lakni már, h mindig hazavárhassam. De másrészről meg rettegek, mivel külföldön élünk dolgozunk és egyetemre járunk. Ha nem jön be az összeköltözés nem lenne egyikünknek se hirtelen hova menni és errefelé szobát kapni nagyon nagyon nehéz és drága. Most mindketten albérletben vagyunk másokkal, ha innen kiköltözünk vissza már nem jöhetünk. Emiatt félek, mert nem akarok ilyen helyzetben lenni, olyan mintha felégetnék magam mögött mindent. Igaz van egy csomó spórolt pénzem így ha baj lenne kivennék vmi drágát is akár...tudom h az is gáz h ilyeneken agyalok lehet h nem vagyok még felkészülve egy összeköltözésre és várnunk kéne. Az is bánt h a családom nem örülne, mert szerintük esküvő előtt nem szabad összeköltözni. Szóval ilyesmi dolgok miatt félek belemenni. Szerintetek ezek elmúlnak ha mondjuk még fél egy évet várunk, vagy le kell küzdenem őket? Nem tőle tartok, szerintem jól meglennénk, hanem a helyzettől. 23 éves vagyok
2014. aug. 10. 22:31
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
nem vagyok viki. De ha az is lennék, akkor is lényegtelen lenne, mivel én segítséget várok, h megosszátok velem a tapasztalataitokat
2014. aug. 10. 23:25
 12/12 anonim ***** válasza:
egyszer fel kel nöni tetszik vagy nem
2014. aug. 10. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!