Félek összeköltözni?
Szerintem még nem állsz készen az összeköltözésre, nincs ezzel semmi baj. Viszont nem értek azzal egyet, hogy esküvő előtt nem szabad összeköltözni.. szerintem pont az a lényeg, hogy az ember lánya és az ember fia hogyan tud együtt élni, alkalmazkodni a másikhoz, tudnak-e egyáltalán szeretetben, harmóniában együtt élni. Szerintem inkább még esküvő előtt kellene az ilyen fontos dolgokba bele"látni".
Párod hogyan gondolkozik? Mondtad már neki a félelmeidet?
24/N
Ha kérdés, hogy összeköltözzetek-e, akkor nem kérdés, hogy még várjatok vele.
Ha már mindketten úgy érzitek, hogy alig várjátok az összeköltözést és minden vágyatok esténként egymáshoz hazamenni, együtt élni, sütni, főzni, együtt tévézni, együtt takarítani, stb. akkor költözzetek majd össze. Addig ne görcsöljetek ezen, mert egy idő után nyomasztó is lehet ez a kérdés. Majd eljön annak is az ideje!
Az elsőnek igaza van.. Összeköltözni nagy lépés és nagy felelősség. Ha ilyen kételyeitek vannak, picit még pihentessétek a dolgot. :) Jó ötlet, amit írtál: menjetek el lakberendezési boltokba, nézegessetek neten lakásokat, enteriőröket... Ha már mind a ketten kellően fellelkesedtetek, akkor jött el a Ti időtök. Addig jó ez a jelenlegi formájában is.
Én távkapcsolatban élek a párommal, 1400 km van köztünk... Mi éppenséggel epedünk az együtt élés után, de nálunk pont hogy nem lehet még. De gyakran vagyok nála, és már rendezgettük a lakását, változtattunk dolgokat, vettünk néhány tárgyat, így a közös képünkre formálva a helyet. Így, szépen lassan, mire eljön az idő, már kellően felkészültek leszünk. :)
jó ötlet a nézelődés, biztos -ahogy leírtad- picit későn érő típus. Igazából persze, mindenki úgy indul neki a dolognak, hogy ez egy életre fog szólni, de sosem tudhatod. Az embert mindig érik meglepetések, vagy váratlan dolgok. De pozitívan kell hozzáállni a dolgokhoz remélem minden jól alakul a jövőben veletek! :)
24/N
jó én se vagyok totál naiv, tudom h ez nem biztosíték, úgy értettem, h azért nem költöztem össze eddig egyik exemmel sem, mert előtte akartam azt érezni h ez egy biztos lábakon álló kapcsolat és reálisan felmérve is el tudom képzelni h örökké tart.
A környezetemben mindenki összeköltözget és kérdezgetik h mi miért nem, mert h 2 év sok idő, de még mindketten tanulunk igaz magunk tartjuk el munkával, de nem vagyunk olyan értelemben felnőttek, ha pl dolgozott 8 órát és hazaesik és beadandót kell írnia neki az kell h nyugiban legyen pl. Ő azt mondta h amíg tanul(még fél év) addig nem szeretne annyira összeköltözni, mert úgy érzi még semmit se tett le az asztalra, szeretne egy fix munkahelyet egy biztos alapot és utána
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!