Anyukám azt mondta, ha nem hívom meg a nővéremet a házamba, akkor ő sem jön. Kinek van igaza?

lehet, hogy pont így szeretné jobbá tenni a viszonyt. 1-2 napot csak kibírsz, aztán, ha továbbra sem bírod látni, akkor legfeljebb ezután sem állsz szóba vele.
anyukádnak pedig nem okozol szívfájdalmat.

Az élet tul rövid ahozz hogy ilyen harag legyen köztetek bár az nem derült ki hogy mi miatt de a lényeg egyszer megkell bocsájtani mert ha egy véletlen baleet következtében meghalna a testvéred mi lene veled gondolj erre!
Sok sikert a béküléshez!

próbálj nem gondolni rá, mit követett el a nővéred, mert ha így marad, akkor egész életetekben soha többet nem fogtok beszélni egymással.
az én testvérem sem segített, mikor pedig nagy szükségem lett rá, nagyot csalódtam benne, mert neki csak egy kis semmiség lett volna, nekem meg egy hatalmas előrelépés. nagyon haragudtam rá, sosem felejtem el neki, de az nem lett volna megoldás, ha többet felé sem nézek. fátylat borítottam rá, és most, hogy megint segítségre volt szükségem, azonnal támogatott, szó nélkül.
sosem tudhatod, mikor változik meg.
az enyém sem mondott semmit arról, hogy korábban sz.rban hagyott, sosem beszéltünk róla többet.
anyukád meg lehet, hogy inkább a büszkeséget választja, és inkább nem látja egyik unokáját sem.
inkább nem hagyja, hogy az önérzetén csorba essen. lehet, hogy tőle örököltétek mindketten?

Hát szerintem, inkább maradok egyedül a kicsivel. Anyukám meg elgondolkozna, hogy tényleg jó-e ez neki.
Nehogy már tényleg te könyörögj neki, hogy jöjjön el hozzád...
Mondjuk már a gyerekeit elhívni is buta ötlet volt szerintem, így nem is lett volna probléma anyukáddal, ha nem javasolsz ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!