Paromnak jobban tetszenek mas nok mint en. Ez normalis?
Szerintem sincs abban semmi,ha megtetszik neki más nő,amíg nem csinál velük semmit.
Én is úgy vagyok vele,hogy nálam is biztos van szebb nő,csak jobb nincs:D Jó,csak poén... De a pasim azt mondta,neki én vagyok a legszebb,ez konkrétan azt jelenti,hogy ja szívem,jól nézel ki,nyilván van nálad jobb csaj,de a szerelem miatt azokat csak homályosan látom. Nekem meg ennyi elég is:)
23L
Normális.
Figyelj, én csont és bőr vagyok, akár egy anorexiás (hormonbaj miatt). Kilátszanak a csontjaim, alig van mellem, fenekem... nincsenek illúzióim, rengeteg nő sokkal szebb nálam, és tudom, hogy a párom is látja. DE! Velem van, őket "csak" megnézi (én is meglesek egy-egy húdejó pasit), rám viszont ragyogó, szerelmes tekintettel néz.
Nem fujjog, mikor meg kell érintenie, szeret szeretkezni velem (pedig néha én borulok ki, hogy hogy festek kívülálló szemével... borzalom)... és ez a lényeg.
Sokkal rosszabbul esne, ha azt mondaná, hogy te vagy a legszebb, bla-bla-bla, mert tudnám, hogy hazudik. Inkább legyen őszinte, mint nyaller.
08-11 16:07
Nyugi, biztos jobban nézel ki, mint én, aki szintén betegség miatt folyamatosan éhezve se tudok 70 kiló alá menni:( Én irigyellek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!