Paromnak jobban tetszenek mas nok mint en. Ez normalis?
Szerintem nem normális. Nekem az előző barátom mondta ezt egyszer így ki, azóta nem volt barátom, és szerintem nem is lesz. Én egyszerűen ezt nem tudom elfogadni a férfiakban:) Viszont jó itthon egyedül pudingot enni szombat este. Mert a puding finomabb, mint a más nőket bámuló férfiak:))
27N
Ha te kéred, hogy őszinte legyen, bármilyen bántó is a dolog, akkor mi bajod van?
Azt elhinnéd, hogy téged tart a legszebbnek ? Ha ezt mondaná, akkor biztosan hazudna.
Ez szerintem sem normális. Mi az, hogy szép? Ez nem egy egzakt dolog. Senki nem hallgatja szívesen, legyen az nő vagy férfi, hogy a párjának más emberek sokkal jobban tetszenek.
KI az, aki örülne annak, ha a párja hazajönne, és a finom vacsi alatt közölné vele, hogy láttam egy jó pasit, sokkal jobb, mint te, jajj meg jujj, de nem akarlak megcsalni.
Vannak dolgok, amit nem kell mondani. Mindenki tudja, hogy nem ő a legszebb a világon, ilyen eleve nincs is, de ha ezt már a másik orra alá dörgöljük, az már nem jó, mert eszünkbe sem kéne jutnia, mert a szépség nem csak a külsőségeken múlik, és a legszebb embert (nőt/férfit) is azonnal semmisé teszi a butaság, modortalanság, rossz belső tulajdonságok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!