Sok nő miért gondolja hogy megváltoztat egy "rossz" fíút és majd minden úgy lesz ahogy elképzelik? Miért nem értik meg hogy kutyábóól nem lesz szalonna csak max ideig óráig?
Én úgy látom, hogy általában az önimádó nők gondolkodnak így. Olyan szinten felnagyítják a saját érdemeiket, olyan szinten hiszik hogy ellnállhatatlanok, valamint hogy értük aztán érdemes változni, hogy nem veszik észre mi folyik körülöttük.
Egyszerűen nem hiszik el, hogy a másik számára nem ők lesznek a nagy ők, hogy esetleg ez a pasi nem fog eret vágni ha elhagyja.
Pedig ugye erről szó sincs. Általában ezek a nők a legjelentéktelenebbek, pont a viselkedésük miatt.
Értük senki nem fog megváltozni.
egy rendes dolgos tündibündi férfi sem jobb, amikor pl félrelép, vagy otthagyja párját teljesen..
szóval nem ilyen paraméterek alapján kell választani
Nekem volt ilyen a rokonságban, bár nem így történt. A férfi egy nőcsábász, kalandor volt, aki kiszemelte magának a rokonomat, aki egyébként hívő, így nem adta magát oda. A férfit elkezdte frusztrálni a dolog, futott a lány után, mert nem volt még olyan, hogy nem kapta meg, amit akart, ráadásul különlegesnek érezte valahol. Aztán mondta a rokonom, hogy akkor hajlandó adni neki egy esélyt, ha megváltozik. Elkezdtek beszélgetni, és rájött, hogy a vallás és a hit hiányzott az életéből (nem szektásak, teszem hozzá, vallásosak, de nem bigottak egyáltalán!), ezután eljegyezte, már 9 éve, hogy boldog házasok és van két szép gyerekük :)
De persze én is tartom, hogy ezek a változások többnyire ideig-óráig tartanak, ritka az ilyen szép történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!