Ugy gondolom nem valall fel a parom, mit gondoltok?
A volt parja agressziv es eroszakos ezert ert veget a kapcsolatuk. Megvere fenyegette meg korhazba is kerult. Sajnos a pasinak olyan munkaja van, hogy beflasos szemely. De egy tavoltartasit sikerult elinteznie a baratnomnek de ennek ellenere is mondhatjk hogy bujkal es masik varosba koltozott elolle a parom.
Szoval mar tobb mint egy eve elunk egyutt a fbon nem vagyunk ismerosok ee ami rosszul esett tegnap hogy egy regi ismerosenek (aki a volt parjat isismeri) ugy muatott be mint a munkatasat. Azt mondta azef mert felt es fel .
Szia, ha igaz,amit írtál,szerintem én is így viselkednék.
36/N
Mond meg neki,hogy kapja be,és válaljon fel!
Énis így éreznék a helyedben,de állj a talpadra,és szóljál neki,hogy ez így nem oké!
Ha meg nem érti ezt meg,és ha legközelebb is munkatársként mutat be,én a helyedbe,mikor bemutatkozok nekik,kijavítanám a párom (mintha először hallottam volna),hogy elnézést a barátnője vagyok.
:D
Kíváncsi vagyok mit szólna!:D
3-as: a kérdező a férfi :D
Azt nem értem miért nem mutat be, mint barátot?? Hiszen ő "bújkál" nem te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!